Antena 3 CNN Sport JO 2024 Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția găzduită de președintele Franței la Paris. S-au fotografiat cu Macron și soția lui

Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția găzduită de președintele Franței la Paris. S-au fotografiat cu Macron și soția lui

de Bianca Chirilă    |   

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat vineri, alături de soția lui, la recepția pentru șefii de stat și de guvern găzduită de președintele Franței cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. 

Șeful statului a postat pe X mai multe fotografii de la recepție.

„La recepția pentru șefii de stat și de guvern găzduită de președintele Emmanuel Macron cu prilejul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024”, a scris președintele în postare.
 
Preşedintele Iohannis participă, vineri, și la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, unde vor participa peste 10.000 de sportivi.
 
Pentru prima oară, parada nu va avea loc pe un stadion, ci în oraş, pe un traseu de şase kilometri pe râul Sena. Sunt măsuri de securitate fără precedent în acest context, autorităţile anunţând că au neutralizat deja mai multe ameninţări teroriste.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile