Antena 3 CNN Life Timp liber Film Kate Winslet explică de ce celebra scenă a sărutului de pe Titanic a fost un coșmar: „Leonardo di Caprio nu se putea opri din râs"

Kate Winslet explică de ce celebra scenă a sărutului de pe Titanic a fost un coșmar: „Leonardo di Caprio nu se putea opri din râs"

de Claudia Popovici    |   

Actriţa Kate Winslet a vorbit despre celebra scenă a sărutului cu Leonardo di Caprio din drama romantică „Titanic" lansată în 1997, în viziunea lui James Cameron, peliculă care ulterior a ajuns unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile, cu 11 premii Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film și Cel mai bun regizor. Actorii au dezvăluit, însă, că filmările au fost pline de provocări. De exemplu, Kate Winslet a etichetat scena sărutului, care a emoționat milioane de fani, drept un coșmar, mai ales că din cauza lui Leo, care nu se mai putea opri din răs, s-au tras multe duble.  

Declaraţiile actriței au venit în contextul în care, rememorând scenele din film, într-un interviu acordat pentru publicaţia Vanity Fair, ea și-a amintit că respira foarte greu în corsetul pe care l-a avut în celebra scenă a sărutului. Mai mult, Kate a subliniat că nici lumina și nici machiajul nu i-au ajutat deloc. 

„Oh, a fost un coșmar să filmăm asta, pentru că Leo nu se putea opri din râs și a trebuit să refacem filmarea de vreo patru ori din cauza luminii. Jim a vrut, evident, o lumină foarte specifică pentru asta, iar apusul de soare se tot schimba acolo unde eram noi.

Era secțiune a navei, care nu făcea parte din întreaga navă pe care o aveam pe platoul de filmare. A trebuit să urcăm pe o scară ca să ajungem acolo. Îmi amintesc că cei care se ocupau de păr și make-up şi nu puteau ajunge la noi.

Acum, ceea ce voi nu știți… este că Leo arata foarte natural pentru că avea fața plin de autobronzant, iar eu purtam un machiaj foarte deschis”, a povestit actrița sursei citate.

Astfel, de fiecare dată când filmau scena sărutului din Titanic, machiajul închis al lui Leo DiCaprio ajungea pe tenul lui Winslet și viceversa, motiv pentru care cei doi trebuiau să-şi retușeze machiajul foarte des. 

„Așa că aveam ascunse în corset într-o parte machiajul, pensulele și un burețel pentru mine, iar în cealaltă parte machiajul pensulele și burețelul lui… iar între duble nu făceam altceva decât să ne retușăm machiajul”, și-a amintit actriţa Kate Winslet.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vanity Fair (@vanityfair)

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile