Antena 3 CNN Sport JO 2024 Încă două medalii de argint la canotaj pentru echipajele Ioana Vrînceanu-Roxana Anghel și Gianina van Groningen-Ionela Cozmiuc

Încă două medalii de argint la canotaj pentru echipajele Ioana Vrînceanu-Roxana Anghel și Gianina van Groningen-Ionela Cozmiuc

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Canotoarele române Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au cucerit medaliile de argint în proba de dublu rame feminin, vineri, la Jocurile Olimpice de la Paris, după un finiş remarcabil. Tot argint au obținut și Gianina van Groningen, Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categorie uşoară.

UPDATE 13.43 Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen au câştigat medalia de argint în proba de dublu vâsle categorie uşoară din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

 

Este a şasea medalie a României la Paris 2024. 

Știrea inițială

Cele două sportive tricolore au fost cronometrate cu timpul 7:02.97. Pe prima poziţia a podiumului a urcat un echipaj din Ţările de Jos (6:58.67), iar pe locul trei s-a clasat Australia (7:03.54).

Este un nou succes al canotorilor români după cele înregistrate joi, când canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculi după o cursă pe care au condus-o aproape integral.

Tot joi, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la dublu vâsle.

Per total, este a cincea medalie pentru Team Romania. La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

Arteni şi Lehaci, locul 4 la dublu rame masculin

Florin Arteni şi Florin Lehaci s-au clasat, vineri, pe llocul patru în proba de dublu rame masculin din cadrul competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice.

Cei doi sportivi tricolori au încheiat proba cu timpul 6:25.61. Până la 1.500 m, ei erau pe locul doi.

Pe podium au urcat echipaje din Croaţia (6:23.66), Marea Britanie (6:24.11) şi Elveţia (6:24.76).

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile