Antena 3 CNN Externe Mapamond Imaginea dezastrului Titan. Garda de Coastă publică filmarea din momentul în care a fost găsită epava pe fundul oceanului

Imaginea dezastrului Titan. Garda de Coastă publică filmarea din momentul în care a fost găsită epava pe fundul oceanului

de Robert Kiss    |   

Garda de Coastă a SUA a publicat mai multe imagini care arată epava submersibilului Titan, care a explodat anul trecut, ucigându-i pe toți cei cinci pasageri. Epava a fost găsită pe fundul oceanului.

Submesibilul care cobora către epava Titanicului a explodat în iunie 2023.

La începutul acestei săptămâni, o audiere a dezvăluit că unul dintre ultimele mesajele de la echipajul de cinci persoane înainte de a pierde definitiv contactul cu nava-mamă a Titanului a fost „totul e bine aici”.

Echipajul de la bordul Titanului comunica cu personalul de suport de la bordul Polar Prince prin mesaje text, conform prezentării. La un moment dat, echipajul a pierdut contactul după un schimb repetat de întrebări din partea Polar Prince despre adâncimea și greutatea submarinului în timp ce cobora.

Titan se îndrepta într-o excursie privată spre epava Titanicului, aflată la aproape 4.000 de metri pe fundul Atlanticului de Nord.

Toate cele cinci persoane aflate la bord au fost ucise în urma imploziei submersibilului.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile