Antena 3 CNN Externe Diaspora Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă

Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă

de Naty Badea    |   

Apar detalii noi şocante în cazul româncei ucise în Italia. „Totul a durat câteva secunde”. Aceasta a fost declaraţia pe care principalul suspect, tânărul de origini albaneze în vârstă de 17 ani a făcut-o în faţa anchetatorilor şi a mai adăugat că a ucis-o pe românca în vârstă de 42 de ani folosind o mişcare de wrestling, sport care îl pasiona. 

Conform Corriere della Sera, foarte probabil presupusul criminal a folosit una dintre acele mișcări pe care o încercase în joacă cu partenerii de antrenament în cadrul sesiunilor de MMA, sport de luptă pentru care se antrena frecvent. 

Din primele cercetări, anchetatorii italieni consideră că principalul suspect în acest caz a premedidat fapta cu mult timp înainte de a o întâlni pe româncă pe un site de escorte şi de a o contacta.

În această dimineaţă, criminaliştii au mers la garajul unde a avut loc crima pentru a aduna noi date şi probe de la faţa locului, iar medicii legişti urmează să realizeze autopsia victimei de 42 de ani. 

Deocamdată nu se cunoaşte motivul crimei, dar anchetatorii cred că băiatul s-a inspirat din mai multe filme căutate pe internet pentru a comite fapta. Şocant este faptul că, după ce a săvârşit crima, tânărul şi-a continuat viaţa fără nicio problemă, a mers la şcoală, s-a antrenat, a postat pe Tik Tok şi a luat cina cu familia, fără să ridice nicio suspiciune din partea apropiaţilor. 

Din anchetă reiese că tânărul suspect nu se afla sub efectul vreunui drog în momentul în care a comis crima şi că era total conştient de faptele sale.

Uciderea româncei de 42 de ani, mamă a doi copii, a stârnit multă indignare în Italia şi controverse cu privire la tinerii care sunt din ce în ce mai violenţi inspirându-se din mediul online în săvârşirea faptelor.

 

Subiecte în articol: romanca ucisa Italia crima
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile