Antena 3 CNN Externe Mapamond Crima care îngrozeşte Italia. O româncă a fost ucisă şi apoi abandonată în grădina unei vile părăsite

Crima care îngrozeşte Italia. O româncă a fost ucisă şi apoi abandonată în grădina unei vile părăsite

Romanca data disparuta in Italia si gasita moarta
Un caz de crimă în care este implicată o româncă zguduie Italia. Femeia în vârstă de 42 de ani a fost găsită moartă în grădina unei vile, după ce s-ar fi întâlnit cu un băiat de 17 ani. Sursa foto: facebook
de N.B.    |    27 Sep 2024   •   13:38

Un caz de crimă în care este implicată o româncă zguduie Italia. Femeia în vârstă de 42 de ani a fost găsită moartă în grădina unei vile, după ce s-ar fi întâlnit cu un băiat de 17 ani. Primele date din anchetă arată că acesta ar fi lovit-o cu brutalitate, apoi ar fi ucis-o şi i-a abandonat cadavrul. 

O româncă în vârstă de 42 de ani a fost găsită fără viaţă în grădina unei vile abandonate din provincia Mantova după ce fusese dată dispărută de sora ei acum o săptămână. Principalul suspect în acest caz este un tânăr de 17 ani care a fost reţinut imediat după găsirea cadavrului. Femeia plecase din oraşul unde locuia cu sora sa în Italia ca să se întâlnească cu un bărbat cunoscut pe internet pentru un interviu ca să obţină un loc de muncă. Din primele cercetări, se pare că femeia a ajuns acasă la tânăr, au întreţinut relaţii intime şi apoi acesta, din motive încă necunoscute, a ucis-o.

Potrivit unei reconstituiri iniţiale a faptelor, băiatul ar fi lovit-o violent pe femeie în cap, provocându-i răni foarte grave. Nu este clar dacă el a încercat să o şi sufoce pentru a o ucide. Ulterior ar fi luat cadavrul și l-ar fi dus, aparent cărând-o în braţe, la ruinele unei case părăsite adiacente casei sale, într-un loc în care cu greu ar fi putut fi observat.

Procurorii au dispus autopsia în acest caz, tocmai pentru a înţelege dacă rănile care au dus la decesul româncei au fost provocate de tânărul reţinut. În plus procurorii vor să reconstituie cu exactitate dinamica faptelor, care sunt circumstanţele în care a murit femeia şi cum a transportat suspectul trupul femeii în zona părăsită unde a fost găsită de autorităţi. Românca visa la o viaţă mai bună, după o perioadă dificilă în care se confruntase cu un divorţ.

×
Subiecte în articol: crima romanca disparuta Italia
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close