Antena 3 CNN Externe De ce nu mai vrea Trump încă o dezbatere cu Harris. Fostul șef de campanie al lui Obama, pentru Antena 3 CNN: Se simte intimidat de ea

De ce nu mai vrea Trump încă o dezbatere cu Harris. Fostul șef de campanie al lui Obama, pentru Antena 3 CNN: Se simte intimidat de ea

de Bianca Chirilă    |   

Donald Trump refuză să participe la o nouă dezbatere cu vicepreşedintele Harris deoarece se simte intimidat de ea. Este ceea ce spune Dan Shomon, fostul șef de campanie al lui Barack Obama, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

„Cred că neparticiparea la dezbateri a funcţionat pentru Trump în timpul alegerilor primare. El era văzut atunci ca şi candidat cu cele mai mari şanse. Aşa că eu cred că încearcă să arate susținătorilor că el este favorit, că nu are nevoie să participe la dezbatere pentru că va câştiga”, a explicat Dan Shomon, la Antena 3 CNN.

El a mai adăugat că „Trump încearcă să transmită un mesaj de victorie inevitabilă, ceea ce reprezintă o strategie interesantă, care poate să funcţioneze sau nu”.

„Cred că se simte intimidat de o femeie, de o femeie de culoare, şi mai cred şi că ai lui consilieri îi spun să nu urce pe scenă, pentru că se tem că el nu ar reacţiona bine şi este mai bine să îl ţină departe de scenă, unde nu poate să o dea în bară, unde nu poate greşi. În mod constant, el spune lucruri care îl bagă în bucluc. Deci de ce să îl pui într-o asemenea situaţie, în faţa a 50 de milioane de oameni, ca să intre în belea? Aş spune că este o decizie care aparţine atât lui, cât şi consilierilor lui”, a mai afirmat fostul șef de campanie al lui Barack Obama.

„Nu va fi nicio revanşă!”

Fostul președinte SUA, Donald Trump, actual candidat republican la alegerile din 5 noiembrie, a refuzat încă două propuneri de dezbatere cu rivala sa democrată, Kamala Harris, în ciuda faptului că una dintre oferte venea de la postul aliat republicanilor, Fox News.

Fostul președinte susține că a câștigat ambele dezbateri precedente, deși consensul în ce privește dezbaterea cu Kamala Harris a fost că Trump a avut o prestație lamentabilă care i-a scăzut șansele de a fi reales pentru al doilea mandat neconsecutiv.

„Nu va fi nicio revanşă!”, a scris Trump pe reţeaua sa, Truth Social, în ciuda propunerilor făcute de canalele CNN şi Fox News de a organiza o întâlnire faţă în faţă între cei doi candidaţi.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile