Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale „Și-a anunțat candidatura”. Cum a fost dat de gol Ciolacu că va candida la alegerile prezidențiale

„Și-a anunțat candidatura”. Cum a fost dat de gol Ciolacu că va candida la alegerile prezidențiale

de Vasile Marcu    |   

Marcel Ciolacu intră în cursa pentru Palatul Cotroceni, deși Partidul Social Democrat nu a făcut încă un anunț oficial cu privire la acest aspect. Liderul PSD și-a filmat clipul electoral pentru prezidențiale, fiind dat de gol chiar de un figurant care a participat la filmări.

Reporter: Care era tema videoclipului?

Figurant: Și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

Reporter: S-a descurcat?

Figurant: Foarte bine!

Reporter: A vorbit bine? Câte duble a tras?

Figurant: Două.

Reporter: Ti s-a părut emoționat Marcel Ciolacu în timp ce filma?

Figurant: Nu.

Reporter: Pregătit pentru prezidențiale?

Figurant: Foarte pregătit!

Reporter: A făcut vreo gafă în timpul filmărilor?

Figurant: Nu.

Așadar, urmează ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, să facă și anunțul oficial în ceea ce privește candidatura pentru prezidențiale. 

Ciolacu a evitat până acum să spună clar dacă va candida sau nu pentru Palatul Cotroceni, inclusiv unii dintre colegii săi de partid considerând că ezitările sale ar arăta că, de fapt, nu își dorește să candideze. 

În weekend-ul trecut, însă, președintele PSD a purtat discuții telefonice cu șefii organizațiilor județene, pentru a se asigura că are spijinul lor pentru această candidatură, mai ales în condițiile în care Congresul, care va reuni la București câteva mii de social-democrați, trebuie să dea un semnal triumfalist pentru lansarea campaniei electorale pentru prezidențiale. 

Social democrații s-au reunit în ședința Consiliului Politic Național pentru a stabili detaliile organizatorice ale Congresului din 24 august, unde președintele va fi ales prin vot pe telefon, cu un cod QR. La CPN s-a discutat și despre candidatura la prezidențiale, iar un anunț al lui Marcel Ciolacu despre candidatură ar urma să fie făcut cel mai târziu pe 22 august, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

 

 

 

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile