Antena 3 CNN Politică Ciucă i-a mulțumit lui Nicușor Dan după ce a semnat pentru candidatura lui: „Ne îndreptăm împreună către victorie”

Ciucă i-a mulțumit lui Nicușor Dan după ce a semnat pentru candidatura lui: „Ne îndreptăm împreună către victorie”

de Bianca Chirilă    |   

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a mulţumit duminică primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pentru semnătura de susţinere a candidaturii sale la prezidenţiale şi pentru mesajul dat la Consiliul Naţional, el afirmând că, din decembrie, dreapta va guverna nu doar Bucureştiul, ci întreaga ţară.

„Mulţumesc, Nicuşor Dan, pentru semnătură şi pentru mesajul dat astăzi! Ne îndreptăm împreună către victorie! Din decembrie, dreapta va guverna nu doar Bucureştiul, ci întreaga ţară”, spune Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, într-o postare.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a participat la Consiliul Naţional al PNL, el afirmând în discurs că speră ca şi în viitorul mandat să colaboreze cu aleşii liberali la fel de bine ca în mandatul care se încheie.

El a spus că Bucureştiul şi România au nevoie de o guvernare liberală.

„Domnul Ciucă are o calitate - când are o problemă, încearcă să o rezolve şi nu să se gândească „Ce ar zice presa despre ce fac eu acum”, a declarat Nicuşor Dan, care a semnat duminică, în faţa delegaţilor la Consiliul Naţional al PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, după ce zilele trecute a semnat şi pentru susţinerea candidaturii Elenei Lasconi.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile