Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan, la Consiliul Național al PNL: „M-au invitat, am venit”. Primarul a semnat pentru Ciucă președinte

Nicușor Dan, la Consiliul Național al PNL: „M-au invitat, am venit”. Primarul a semnat pentru Ciucă președinte

nicu?or dan
Nicușor Dan a sosit la Consiliul Naţional al PNL / sursă foto: Inquam Photos / George Călin
de Roxana Mihăiescu    |    15 Sep 2024   •   13:16

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, la sosirea la Consiliul Naţional al PNL, că semnează pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţie, dacă i se solicită, menţionând că face acest lucru pentru orice candidat de dreapta. Edilul a semnat chiar pe scena Consiliului lista de semnături a lui Nicolae Ciucă, imediat după ce a susținut un discurs. Anterior, Nicușor Dan semnase și pentru Elena Lasconi. Legea permite ca un cetățean să susțină mai mulți candidați.

„Am spus deja că, în ipoteza în care mi se solicită o semnătură pentru candidatura lui Nicolae Ciucă, o să o dau, aşa cum o să dau pentru orice candidat de dreapta”, a afirmat Nicuşor Dan.

El a spus că PNL este un partid cu care a colaborat şi doreşte să colaboreze în continuare în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„M-au invitat, am venit. Eu sunt un om de dreapta. Aşa cum am spus în seara alegerilor şi cum am reiterat în săptămânile imediat următoare, eu o să ies cu un număr de lucruri pe care le doresc de la candidaţii la prezidenţiale şi de la partidele parlamentare şi o eventuală susţinere a mea în turul întâi se decide în funcţie de cum răspund partidele la ceea ce doresc eu”, a precizat primarul Capitalei.

Întrebat pe cine susţine - Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi -, Nicuşor Dan a răspuns: „Eu sunt un om de dreapta”.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a valida candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a anunţat sâmbătă că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat pentru candidatura ei în alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lunii noiembrie.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close