Antena 3 CNN Politică Ciolacu îi felicită pe moldovenii care „au rezistat în fața presiunilor Moscovei”: „Și-au dus țara de partea bună a istoriei”

Ciolacu îi felicită pe moldovenii care „au rezistat în fața presiunilor Moscovei”: „Și-au dus țara de partea bună a istoriei”

de Bianca Chirilă    |   

Premierul României, Marcel Ciolacu, i-a felicitat luni pe cei care au votat „DA” la referendumul din Republica Moldova. „Au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei”, a scris el pe Facebook.

„Felicitări tuturor cetățenilor moldoveni care au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei. Rezultatul pe muchie de cuțit de la referendumul pentru integrarea în Uniunea Europeană este o dovadă că trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a convinge și cetățenii din provincie și zonele rurale, unde Rusia are mai multă eficiență propagandistică, că viitorul Republicii Moldova este doar către Vest”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Premierul a mai adăugat că „este obligatoriu ca acest rezultat să fie dublat de realegerea doamnei Maia Sandu pentru un nou mandat prezidențial”.

„Cu Maia Sandu președinte și cu un guvern pro-european va fi tot mai clar că flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chișinău! 
România este total alături de Republica Moldova!”, a mai afirmat prim-ministrul.

Citește și

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile