Antena 3 CNN Politică Ce mesaj a postat Gabriela Firea pe Facebook, după ce a lipsit de la congresul PSD, unde a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte

Ce mesaj a postat Gabriela Firea pe Facebook, după ce a lipsit de la congresul PSD, unde a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte

de Milena Niță    |   

Europarlamentarul PSD Gabriela Firea a postat un mesaj, duminică, pe pagina de Facebook, la o zi după congresul PSD la care nu a participat şi în urma căruia a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte.

Gabriela Firea a distribuit pe reţeaua de socializare un citat din părintele Arsenie Papacioc, referitoare la faptul că nimic nu este pierdut atât timp cât „sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”.

„Nimic nu e pierdut, atât timp cât credinţa este în picioare cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou”, este învăţătura distribuită de Firea.

Gabriela Firea a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD în favoarea lui Daniel Băluţă. În urmă cu puţin timp, ea îşi arătase susţinerea pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la funcţia de preşedinte al României. 

Marcel Ciolacu a spus ieri că nu crede că absenţa Gabrielei Firea de la Congresul PSD are legătură cu faptul că aceasta a pierdut funcţia de prim-vicepreşedinte, iar în partid nu există niciun scandal.

„Nu cred. Au mai fost colegi care au avut alte activităţi. Am vorbit la telefon. Am comunicat. Îmi pare rău să vă dezamăgesc nu este niciun scandal în interiorul PSD. 

Şi vă spun şi de ce: pentru că, între timp, am învăţat în patru ani, toţi, să fim prieteni, să ştim să glumim, să înţelegem că lucrurile sunt într-o schimbare şi să fim maturi. De fapt, acesta este cel mai mare câştig pe care eu, personal, l-am obţinut de când conduc PSD”, a afirmat Ciolacu, întrebat despre absenţa Gabrielei Firea.


 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile