Antena 3 CNN Externe Cadavrul lui Nasrallah a fost recuperat din ruine. Surse din Beirut spun că pe trup nu sunt „răni directe”

Cadavrul lui Nasrallah a fost recuperat din ruine. Surse din Beirut spun că pe trup nu sunt „răni directe”

de Adrian Dumitru    |   

Cadavrul lui Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah asasinat de Israel, a fost recuperat de la locul bombardamentelor din suburbiile sudice ale Beirutului, scrie BBC.

Conform publicației britanice, care citează agenția Reuters, o sursă medicală și una de securitate de Beirut au confirmat că trupul neînsuflețit nu avea „răni directe”. Hezbollah a confirmat moartea liderului său, în urmă cu o zi, după atacul israelian.

Bombe cântărind în total peste 80 de tone au fost folosite în atacul aerian israelian care i-a luat viaţa liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, la Beirut, a scris, duminică, presa israeliană.

Eliminarea de către Israel a liderului Hezbollah mărește șansele ca ostaticii israelieni care se află încă în Gaza să revină acasă, a declarat, sâmbătă, premierul Netanyahu.

La revenirea sa de la New Yok, unde s-a adresat, vineri, inamicilor ţării sale pe un ton marţial, Netanyahu a declarat: „Suntem hotărâţi să continuăm să-i lovim pe inamicii noştri".

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile