Antena 3 CNN Sport JO 2024 Mama Sabrinei Voinea și antrenoarea gimnastei Jordan Chiles au fost audiate la TAS. Când ar putea fi dată o decizie

Mama Sabrinei Voinea și antrenoarea gimnastei Jordan Chiles au fost audiate la TAS. Când ar putea fi dată o decizie

de Georgiana Marina    |   

Mama Sabrinei Voinea a fost audiată sâmbătă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), care analizează contestația privind notele primite de gimnastele românce la Jocurile Olimpice de la Paris. Verdictul ar putea veni cel târziu duminică.

Audierile de sâmbătă au durat peste două ore și jumătate, mai multe persoane au dat declarații. Este vorba despre audierile pentru partea română.

A fost audiată Camelia Voinea, mama Sabrinei Voinea, cea care o și antrenează.

De asemenea, au fost audiate Donatella Sacchi, președintele comitetului tehnic feminin, cea care a făcut parte din comisia care a jurizat competiția la Jocurile Olimpice. Declarații a dat și antrenoarea sportivei din SUA, Jordan Chiles a trecut pe 3, cu 13.766, câștigând medalia de bronz.

Nadia Comăneci nu a fost audiată.

Avocatul care reprezintă partea română și-a încheiat pledoaria. 

Verdictul ar putea fi dat sâmbătă sau cel târziu duminică. Un verdict favorabil nu înseamnă că Sabrina Voinea va primi medalia de bronz. Pentru asta, Federația Română de Gimnastică ar trebui să facă o nouă cerere. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile