Antena 3 CNN Externe „A fost cea mai bună dezbatere a mea”. Donald Trump își apără prestația în confruntarea cu Kamala Harris

„A fost cea mai bună dezbatere a mea”. Donald Trump își apără prestația în confruntarea cu Kamala Harris

de Adrian Dumitru    |   

Donald Trump, fost președinte al SUA și actual candidat republican pentru un nou mandat neconsecutiv la Casa Albă, și-a apărat prestația slabă în dezbaterea prezidențială de marți noapte, susținând că „a fost cea mai bună dezbatere” din cariera sa politică. 

Întrebat de jurnaliști după ieșirea din dezbatere cum i s-a părut că a fost la dezbatere și dacă consideră că a fost „atras în capcane” de Harris pe parcursul confruntării, Trump a spus: „A fost cea mai bună dezbatere a mea”.

La fel ca la alte astfel de evenimente, Trump s-a plâns și că moderatorii nu au fost „corecți” față de el și că dezbaterea a fost un „atac 3 la 1”.

„Mi s-a părut că moderatorii sunt foarte nedrepți, a fost, practic 3 vs 1”, a declarat fostul președinte. Trump nu a vrut să spună dacă va mai veni și la o a doua dezbatere și a spus că se va gândi la această posibilitate.

Fostul președinte a avut o prestație care a adus aminte de dezbaterile cu Biden din 2020 – Trump a fost zgomotos, incoerent și agresiv în limbaj – a repetat des minciunile privind alegerile din 2020, a promovat o teorie a conspirației conform căreia imigranții „mănâncă animale de companie în Ohio”, a repetat una dintre minciunile sale preferate – că medicii execută copii nou-născuți în spitale sau că se fac avorturi la nouă luni.

Moderatorii au încercat de mai multe ori să corecteze afirmațiile false sau înșelătoare ale fostului președinte.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile