Antena 3 CNN Actualitate Vergil Ghiţac, implicat într-un accident pe autostrada Soarelui. Edilul Constanţei a fost transportat la spital

Vergil Ghiţac, implicat într-un accident pe autostrada Soarelui. Edilul Constanţei a fost transportat la spital

accident vergil chi?ac autotrada soarelui
Primarul Vergil Chiţac se întorcea de la București, acolo unde a semnat contractul de execuţie pentru noul stadion Farul. Sursa foto: Amator
de Claudia Popovici    |    30 Sep 2024   •   19:22

Vergil Chiţac, primarul Constanței, a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada  Soarelui. Edilul se întorcea de la Bucureşti, acolo unde a semnat contractul de execuţie pentru noul stadion Farul. El a fost transportat la UPU Constanţa pentru investigații medicale. 

Accidentul a avut loc în această după amiază pe Autostrada Soarelui la kilometrul 167, în sensul de mers spre Constanța.

Din primele informaţii, şoferul care conducea maşina în care se afla Vergil Chiţac ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

La faţa locului a intervenit Detașamentul Cernavodă cu un ASAS și SMURD B. Din primele date în accident au fost implicate două persoane adulte, printre care şi edilul Constanței Vergil Chiţac, care au fost găsite de echipajele medicale conștiente şi cooperante.

Vergil Chiţac a fost transportat la UPU Constanţa de către echipajul SMURD B, pentru investigații medicale. 

Reamintim faptul că Vergil Chiţac a fost, astăzi, prezent la Bucureşti pentru a semna contractele de execuție pentru începerea construcției noului stadion Farul. 

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2 a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști", transmite Poliţia. 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close