Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre jandarmul care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. În urmă cu aproape o lună o femeie îl acuzase de viol

Noi detalii despre jandarmul care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. În urmă cu aproape o lună o femeie îl acuzase de viol

jandarm
Jandarmul s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în propria casă. FOTO: Profimedia Images
de B.C.    |    13 Aug 2024   •   09:32

Se adânceşte misterul în cazul jandarmului de 24 de ani care şi-a pus capăt zilelor după ce s-a împuşcat cu arma din dotare. Pe numele lui există o reclamaţie pentru viol. În încercarea de a descoperi motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor anchetatorii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Anchetatorii au reușit să se uite pe camerele de supraveghere montate în curtea interioară a casei în care locuia jandarmul în vârstă de 24 de ani. Pe imagini se observă cum, cu o zi înainte de gestul teribil, tânărul a părăsit curtea casei, însoţit de o domnişoară. Luni dimineață, la ora 7:20, jandarmul a intrat singur în curte. Era îmbrăcat în uniformă și avea armamentul asupra lui. Câteva minute mai târziu, tânărul a recurs la gestul extrem şi s-a împuşcat cu arma din dotare.

Începe astfel să se contureze din ce în ce mai mult ipoteza sinuciderii, asta după ce polițiștii și anchetatorii au descoperit în dormitorul casei unde acesta locuia cu chirie mai multe sticle cu alcool şi o scrumieră plină cu țigări așezată pe noptiera patului unde a fost găsit împușcat.

Tânărul ar fi avut momente extrem de agitate înainte de a apăsa pe trăgaci. Colegii săi au fost cei care l-au descoperit într-o baltă de sânge. Au chemat imediat ambulanța, care l-a dus la spital. A intrat în sala de operație, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, asta pentru că suferise o hemoragie internă extrem de puternică.

Motivul pentru care jandarmul de 24 de ani ar fi recurs la acest gest extrem ar fi o acuzație de viol, care a fost înregistrată la Parchetul Militar în luna iulie. Agresiunea ar fi avut loc în timp ce era în vacanţă în Grecia.

×
Subiecte în articol: jandarm jandarm împușcat Timisoara
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close