Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm din Timișoara s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în propria casă. Tânărul a murit la spital, după câteva ore

Un jandarm din Timișoara s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în propria casă. Tânărul a murit la spital, după câteva ore

jandarmeria
Un jandarm din Timișoara s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în propria casă. Surse: Tânărul era în timpul programului. Sursa foto: Jandarmeria Română
de Mia Lungu    |    12 Aug 2024   •   12:30

Un jandarm de 24 de ani din Timișoara s-a împușcat în cap luni dimineață, în propria casă, cu arma din dotare. Bărbatul a fost găsit de paramedici în stare gravă.

Update 12:30 Din nefericire, ânărul de 24 de ani a murit la spital, după ce intrase în operație de urgență.

Update 09:40 „În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

La ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului. În prezent starea lui e gravă.”, a transmis Poliția.

Știrea inițială: Din primele informații, tânărul locuiește în apropierea sediului Jandarmeriei din Timișoara, pe strada Băbariciu.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, jandarmul, care a terminat școala militară, lucra la echipa mobilă și avea punct de lucru la Arhivele naționale Timiș, unde făcea pază. Acesta fost să își ia arma de la muncă și a plecat spre punctul de lucru, dar nu a mai ajuns să îl schimbe pe coleg, pentru că a mers acasă și s-a împușcat

Colegii lui au observat că nu s-a mai prezentat la serviciu și s-au dus la el acasă, unde l-au găsit în stare grav. O ambulanță a fost chemată de ei la fața locului. Din fericire, se medicii au constatat că bărbatul are încă semne vitale și a fost transportat de urgență la spital.

Nu se știe deocamdată ce l-a determinat pe bărbat să facă acest gest. Polițiștii sunt la fața locului, iar ancheta va fi preluată de Parchetul Militar, având în vedere că vorbim despre un jandarm.

Până în acest moment Jandarmeria nu a venit cu niciun punct de vedere.

×
Subiecte în articol: jandarm împușcat Timisoara
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close