Antena 3 CNN Actualitate Noi acuzații în cazul Alfred Bulai. Studentă înfometată de acesta în timpul practicii

Noi acuzații în cazul Alfred Bulai. Studentă înfometată de acesta în timpul practicii

alfred bulai agerpres
Noi acuzații în cazul Alfred Bulai. Foto: Agerpres
de Bogdan Borza    |    21 Aug 2024   •   13:57

Ancheta în cazul profesorului acuzat de hărțuire sexuală se complică. În fața anchetatorilor vor ajunge cadre didactice de la SNSPA, dar și victime și martori care vor fi audiați în următoarele zile. 

Între timp, apar noi detalii înfiorătoare în cazul Alfred Bulai. Una dintre studente a povestit că a fost înfometată de Bulai în timpul practicii și că a avut nevoie chiar de asistență medicală după acest episod.

Ieri, decanul Facultății SNSPA, Cristian Pârvulescu, a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Acesta a declarat, la ieșirea din sediul Parchetului, că practicile lui Alfred Bulai erau cunoscute încă din anul 1990, însă nu au putut fi dovedite. Acesta este și motivul pentru care nu a fost deschisă o comisie de anchetă în cadrul facultății.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi poliţiştii fac cercetări in rem în urma anchetei jurnalistice în care mai multe tinere îl acuză de hărţuire pe profesorul Alfred Bulai de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

În urma apelului public făcut de anchetatori ca aceia care au date despre faptele din cadrul SNSPA să îi contacteze, s-au adunat 21 de e-mailuri. Procurorii au subliniat că nu toate sunt reclamaţii sau sesizări.

Primii chemaţi la audieri vor fi victimele şi martorii, pentru ca anchetatorii să poată stabili dimensiunea fenomenului reclamat public.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Alfred Bulai SNSPA studente victime
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close