Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan a fost surprins plutind într-un colac colorat, relaxându-se la piscină, în concediu

Nicușor Dan a fost surprins plutind într-un colac colorat, relaxându-se la piscină, în concediu

nicusor dan agerpres
Nicușor Dan, în concediu, în Bulgaria. Foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    19 Aug 2024   •   11:57

Edilul Capitalei, Nicușor Dan, a fost fotografiat la piscină, relaxându-se pe un colac, la soare. 

În fotografiile postate de cancan.ro, primarul, care se află în concediu în orașul Obzor, din Bulgaria, poate fi văzut relaxându-se timp de zeci de minute, plutind pe un colac colorat, în piscină. 

În urma alegerilor din luna iunie, Nicușor Dan a reușit să-i învingă pe Gabriela Firea, candidatul din partea PSD, Cristian Popescu Piedone, din partea PUSL, şi Sebastian Burduja (PNL) și a obținut un nou mandat la Primpăria Capitalei.

Întrebat care este rețeta succesului după ce a câştigat cursa electorală pentru cel de-al doilea mandat, primarul în funcție susține că a ales să fie onest pe tot parcursul campaniei și le-a arătat cetățenilor tot ceea ce a realizat, dar și ce erori a făcut de-a lungul timpului.

„Eu am încercat să comunic onest ceea ce am făcut, inclusiv erorile pe care le-am făcut în acest mandat, să comunic bucureștenilor ce se putea face, lucrurile așa cum erau și cum le-am preluat și eu cred că oamenii au apreciat această onestitate, tipul acesta de a face politică în care spui ce se poate și nu se poate face. Mai departe de atât, vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit la vot”, a declarat Nicușor Dan, în direct, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan concediu Bulgaria colac
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close