Antena 3 CNN Actualitate Locale Restricții de circulație noi, în București, timp de 2 luni: Se închide complet accesul către o importantă arteră din nordul Capitalei

Restricții de circulație noi, în București, timp de 2 luni: Se închide complet accesul către o importantă arteră din nordul Capitalei

ciculatie rutiera trafic intersectie bucuresti capitala
Trafic rutier în București, imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto/ Alexandru Dobre
de Mia Lungu    |    03 Oct 2024   •   16:40

Brigada Rutieră a Poliției Române a transmis joi că, din acest weekend, pentru o perioadă de două luni, urmează să intre în vigoare noi restricții de circulație în București, pentru lucrări la magistrala de metrou M6 din nordul orașului.

„Pentru continuarea lucrărilor aferente execuției magistralei de metrou M6, începând cu data de 05 octombrie a.c., pentru o perioadă de 2 luni, se va institui o nouă etapă a restricțiilor în intersecția Șos. București-Ploiești - Str. Tipografilor (Fântâna Miorița), după cum urmează: se va închide total accesul înspre/dinspre Str. Tipografilor, respectiv va fi restricționată banda de întoarcere de pe Șos. București-Ploiești, pe sensul dinspre Piața Presei Libere.

În acest context, pentru accesul înspre/dinspre Str. Tipografilor, recomandăm reconfigurarea traseelor prin Bd. Poligrafiei.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.”, a transmis Poliția Română.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close