Antena 3 CNN Actualitate Locale Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei

Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei

Captur? de ecran 2024-09-19 180845
Gemenii de 15 ani dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Foto: Antena 3 CNN
de Gabriela Mladin    |    19 Sep 2024   •   18:09

Cei doi frați gemeni dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți, joi, în Arad. Adolescenții de 15 ani închiriaseră o garsonieră în regim hotelier unde se ascundeau de părinți și de unde urmăreau știri despre dispariția lor.

Gemenii au fost găsiți în județul Arad, chiar în municipiu, unde se ascundeau. Își închiriaseră o garsonieră în regim hotelier, de unde urmăreau știrile despre dispariția lor. 

Așa a aflat și propietarul garsonierei că ei sunt căutați de polițiști și că au fost dați în căutare națională. Cel care a sunat a fost, așadar, propietarul garsonierei care anunțat poliția despre faptul că gemenii se află în locuința lui. 

În Arad se aflau și părinții gemenilor, care îi căutau și care aveau informația de pe o rețea socială că posibil ca băieții să fie în Arad. 

Ca să intre în garsoniera în care se ascundeau, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze, iar când au intrat în locuință au fost de față și părinții. Minorii au fost surprinși dar s-au supus acțiunii de preluare. 

Au comunicat faptul că nu au fost victimele abuzurilor, ci doar se ascundeau de părinți.
 
Cei doi au plecat luni după terminarea cursurilor școlare având asupra lor suma de 1.000 de euro, bani pe care i-au folosit pe drumuri și pe cazare. 

Urmează ca gemenii să fie aduși de la Arad la Târgu Jiu pentru că se află în custodia poliției. Cel mai probabil vor fi audiați și vor explica de ce au recurs la acest gest. 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close