Antena 3 CNN Actualitate Locale Frați gemeni de 15 ani, dați dispăruți în Târgu Jiu după ce nu s-au mai întors de la liceu. Dacă îi vedeți, sunați la 112

Frați gemeni de 15 ani, dați dispăruți în Târgu Jiu după ce nu s-au mai întors de la liceu. Dacă îi vedeți, sunați la 112

frati gemeni disparuti targu jiu
Frați gemeni de 15 ani, dați dispăruți în Târgu Jiu după ce nu s-au mai întors de la liceu. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    17 Sep 2024   •   13:04

Poliţiştii efectuează verificări pentru găsirea a doi fraţi gemeni, în vârstă de 15 ani, din Târgu Jiu, care nu au revenit la domiciliu după terminarea programului şcolar, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, din primele verificări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, iar minorii nu sunt cunoscuţi cu plecări repetate de la domiciliu.

„La data de 17 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 14,00, cei doi copii ai săi, Marian Tăbuşi şi Gheorghe Tăbuşi, ambii de 15 ani, după finalizarea programului şcolar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu.

Semnalmente Marian Tăbuşi: înălţime 1,73 metri, greutate de aproximativ 59 kilograme, ten deschis, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră şi adidaşi de culoare albă.

Semnalmente Gheorghe Tăbuşi: înălţime 1,71 metri, greutate de aproximativ 59 kilograme, ten deschis, faţă rotundă cu aluniţe, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră şi adidaşi de culoare gri", menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: frați gemeni disparuti Târgu Jiu
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close