Antena 3 CNN Actualitate Locale Două tinere de 21 și 28 de ani au murit pe loc într-un accident rutier produs între Agigea și Techirghiol

Două tinere de 21 și 28 de ani au murit pe loc într-un accident rutier produs între Agigea și Techirghiol

112
O altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale / Sursa foto: Facebook/ SMURD
de R.M.    |    16 Oct 2024   •   09:47

Două femei, în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, au murit într-un accident în care au fost implicate două mașini, produs între localităţile Agigea şi Techirghiol din judeţul Constanţa. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, accidentul a vut loc în noaptea de marţi spre miercuri.

Două mașini au fost implicate în accidentul rutier petrecut între localităţile Agigea şi Techirghiol.

Acolo s-au deplasat o maşină de stingere, o descarcerare, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. 

Din păcate, în urma impactului, două tinere și-au pierdut viața, iar o altă persoană a fost rănită.
 
„Cele două victime de sex feminin au fost extrase de colegii mei şi din păcate au fost declarate decedate, 21 şi 28 de ani. O a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior refuzând transportul la spital”, au precizat pompierii.

Șoferul de la volanul mașinii care a provocat accidentul, un bărbat de 47 de ani, a scăpat cu câteva răni ușoare și a refuzat transportul la spital. După ce a fost testat cu aparatul Etilotest, polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de 1,07.
 
„În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezenţa unor substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

 Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunţat poliţiştii.
 
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident mortal Constanța victime
Parteneri
x close