Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în București. Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa Bulevardul Iuliu Maniu

Accident grav în București. Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa Bulevardul Iuliu Maniu

accident iuliu maniu
Bărbatul a trecut strada printr-un loc nepermis / sursă foto: Antena 3 CNN
de R.M.    |    16 Oct 2024   •   08:47

Un bărbat de 46 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 31 de ani, în timp ce traversa Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, printr-un loc nepermis. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 00.10. Potrivit polițiștilor, bărbatul a trecut strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism.

La volanul mașinii era un bărbat de 30 de ani, care nu consumase alcool. Victima a fost resuscitată peste 40 de minute de medicii SMURD, însă fără succes. Polițiștii continuă acum cercetările.

„Un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre str. Lujerului către str. Doina Cornea, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 15, din cauze ce urmează a fi stabilite, a surprins și accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului public”, transmite, miercuri dimineața, Brigada Rutieră.

Victima, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost declarată decedată la fața locului, de către echipajul medical.

×
Parteneri
x close