Antena 3 CNN Actualitate Accident teribil în Bihor: Doi adulţi şi o fetiţă au murit, iar un alt copil în stare de inconştienţă, preluat de elicopterul SMURD

Accident teribil în Bihor: Doi adulţi şi o fetiţă au murit, iar un alt copil în stare de inconştienţă, preluat de elicopterul SMURD

accident bihor1 isu crisana
Pentru salvarea victimelor, au fost mobilizate 5 echipaje de pompieri militari cu 3 ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD. Sursa foto: ISU Crișana
de Georgiana Botez    |    12 Aug 2024   •   15:47

Trei oameni au murit luni, printre care şi un copil, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe un drum judeţean din Bihor.

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 709 A, între localităţile Cociuba Mare şi Petid, doi adulţi şi o fetiţă sunt declaraţi morţi, iar un alt copil în stare de inconştienţă a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD.

Mai multe echipaje au intervenit, luni, pentru salvarea a patru persoane rănite grav, într-un accident rutier produs în Bihor.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13:30, apelantul precizând faptul că în accident sunt implicate 4 persoane (din care 2 adulţi şi 2 copii) aflate în două autoturisme. 

Pentru salvarea victimelor, la locul indicat au fost mobilizate în cel mai scurt timp, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul a 4 subunități, cu 3 ambulanțe SMURD tip B2, cu o autospecială de transport victime multiple și cu o autospecială de intervenție, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD.

Ajunse la faţa locului, echipajele medicale şi paramedicale  au constatat că doi adulţi şi un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconştienţă”, a transmis, luni, ISU Bihor.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare pentru doi adulţi şi un copil, dar victimele nu au putut fi salvate.

„Fetiţa aflată în stare de inconştienţă a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Judeţean  Bihor.

Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulţi şi al fetiţei care se aflau în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Crişana.

Deocamdată nu au fost stabilite detaliile producerii accidentului.

Momentan, traficul rutier este blocat total pe respectivul tronson de drum.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

×
Subiecte în articol: accident rutier morti Bihor SMURD
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close