Antena 3 CNN Actualitate Iubitul doctoriței arestate în cazul Pantelimon a fost găsit inconștient într-o baie publică din Brașov

Iubitul doctoriței arestate în cazul Pantelimon a fost găsit inconștient într-o baie publică din Brașov

numarul 112 pe geamul unei ambulante getty images
Bărbatul a fost găsit inconștient într-o baie publică din Braşov, unde au ajuns Poliţia şi Ambulanţa.Sursă foto: Getty Images
de Milena Niță    |    16 Aug 2024   •   15:37

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate în cazul morţilor suspecte de la Spitalul Pantelimon ar fi încercat să-şi ia viaţa, vineri, potrivit unor surse.

Bărbatul a fost găsit inconștient într-o baie publică din Braşov.

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate în cazul morţilor suspectate de la Spitalul Pantelimon ar fi luat mai multe medicamente.

Anunţul la 112 a fost făcut vineri de o persoană care le-a spus poliştişilor că într-o toaletă publică amplasată în Piaţa Sfântul Ioan din Braşov se află căzută o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie, care au constatat că se confirmă informaţiile transmise la numărul de urgenţă.

Bărbatul era într-o toaletă publică automatizată, a cărei uşă se dechide după 15 minute, dacă persoana respectivă nu iese de acolo.

Din primele informaţii, iubitul doctoriţei arestat de la Pantelimon, și-ar fi făcut o perfuzie cu medicamente.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul a fost transportat la un spital din Brașov, după ce a fost găsit în stare de inconștiență.

În acest moment, se mai ia în calcul şi varianta unei vătămări corporale, dar pe corpul său nu au fost găsite urme de violenţă.

Lângă bărbat, au mai precizat sursele, a fost găsit şi un ecuson de medic ATI.

Bărbatul găsit în stare de inconştienţă este iubitul uneia din doctoriţele arestate preventiv în cazul morţilor suspecte de la Spitalul Pantelimon din Bucureşti, sub acuzaţia de omor cu premeditare.

Bărbatul, tot medic ATI, este şi martor în dosarul iubitei sale şi mai apare numele său şi în unele stenograme.

Potrivit procurorilor, în lunile martie și aprilie ale acestui an, cele două doctorițe i-au scăzut doza de noradrenalină unui pacient internat la terapie intensivă, acesta intrând în stop cardio-respirator. 

 

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close