Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu Ionel Ganea în momentul altercației cu vecinul său. Scandalul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Imagini cu Ionel Ganea în momentul altercației cu vecinul său. Scandalul a fost surprins pe camerele de supraveghere

ionel ganea captur? video
Imagini cu Ionel Ganea în momentul altercației cu vecinul său. Foto: Captură video
de Bogdan Borza    |    06 Sep 2024   •   12:39

Antena 3 CNN a obținut primele imagini cu scandalul în care a fost implicat Ionel Ganea, fostul fotbalist al Naționalei.

Acesta este anchetat după ce și-ar fi bătut un vecin. Conflictul inițial ar fi pornit după ce fostul fotbalist și-ar fi închiriat casa unor persoane, iar acestea ar fi făcut gălăgie în mod repetat.

Ieri, Ionel Ganea s-ar fi certat din nou cu vecinii săi, și chiar l-ar fi lovit pe unul dintre aceștia. Victima a depus plângere iar polițiștii au emis un ordin de protecție pentru Ganea, care nu mai are voie acum să se apropie de vecinul său.

Din primele informații, una dintre cauzele conflictului izbucnit ieri ar fi fost faptul că vecinul lui Ionel Ganea ar fi mutat gardul, așa cum se poate vedea și în imagini. Enervat, fostul fotbalist a avut o reacție extrem de agresivă la adresa vecinului lui, pe care l-ar fi și agresat fizic. 

Polițiștii au deschis un dosar penal de loviri și alte violențe pe numele lui Ionel Ganea, dar și un ordin de protecție. 

”În temeiul unei sesizări formulate în data de 04 septembrie, prin apel 112, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziționat pe drumul de servitute către unul dintre imobile.

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existența unui risc iminent, context în care, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, împotriva bărbatul de 51 de ani.

În cauză, polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul poliției. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ionel Ganea conflict agresiune
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close