Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre dubla crimă de pe litoral. Cum opera "Șacalul". Fiul minor al concubinei l-ar fi ajutat să care un cadavru pe câmp

Dezvăluiri despre dubla crimă de pe litoral. Cum opera "Șacalul". Fiul minor al concubinei l-ar fi ajutat să care un cadavru pe câmp

cercetare penala la fata locului
Dezvăluiri despre dubla crimă de pe litoral. FOTO captură video Antena 3 CNN
de Delia Bulgaru    |    10 Sep 2024   •   11:00

Au apărut detalii şocante despre bărbatul reţinut pentru că ar fi ucis două femei pe litoral, apoi le-a abandonat cadavrele de câmp şi într-un apartament. Anchetatorii au găsit la el acasă bijuteriile uneia dintre victime. Concubina suspectului, care a fost şi ea reţinută, ar fi colaborat cu anchetatorii. Potrivit unor surse, chiar fiul femeii, în vârstă de 15 ani, l-ar fi ajutat pe bărbat să care unul dintre cadavre.

Crimele au fost comise in perioada iulie-august 2024, iar anchetatorii au făcut luni mai multe percheziții domiciliare în Năvodari. Același suspect este bănuit de comiterea ambelor omoruri. Victimele aveau 26 și, respectiv 28 de ani.

Suspectul - Nicolae Mitrea, zis "Șacalul" - este un cunoscut hoț de mașini, trăieste în concubinaj cu o femeie din Năvodari, în cazul căreia anchetatorii verifică dacă avea informații cel puțin despre a doua victima. Ambii au fost reținuți.

Fiul minor al concubinei l-ar fi ajutat pe criminal să care pe câmp unul dintre cadavre.

Potrivit surselor din anchetă, la necropsia victimelor nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morții, dar, neoficial, se iau în calcul două ipoteze - otrăvire sau droguri. Acum se așteaptă rezultate toxicologice care să arate cum au fost omorâte cele două femei. 

Anchetatorii au mai multe probe care-l vizează pe acest individ: camere de supraveghere care îl localizează pe câmpul unde a fost abandonată a doua victimă, imagini care îl surprind la hotel înainte de crimă, unde s-au întâlnit prima dată și imagini când iese din bloc.

În plus, suspectul a făcut accident săptămâna trecută cu mașina tinerei din Timișoara, mașină pe care voia să o vândă. Mașina este acum în custodia IPJ Constanța.

 

 

 


 

 

×
Subiecte în articol: crima Constanța criminal Politie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close