Antena 3 CNN Actualitate Bucureștiul, bară la bară înainte de începerea școlii. Care sunt principalele bulevarde blocate din Capitală

Bucureștiul, bară la bară înainte de începerea școlii. Care sunt principalele bulevarde blocate din Capitală

masini parcate
Bucureștiul, bară la bară înainte de începerea școlii. Foto: Getty Images
de Radu Tiliță    |    05 Sep 2024   •   08:51

Atenție, șoferi! Bucureștiul s-a transformat într-un adevărat șantier chiar înainte de începutul anului școlar. Traficul, care era deja haotic până acum, devine și mai greu de suportat din cauza lucrărilor care impun restricții pe mai multe artere de circulație

Așadar, dacă circulația a fost mai greoaie în ultimele zile, acesta este doar începutul.

Primul șantier îi întâmpină pe șoferi chiar la intrarea în capitală, pe DN1, în zona de nord, unde se lucrează intens la noua linie de metrou M6, care ar urma să lege Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. În această zonă se circulă pe o singură bandă, pe o porțiune destul de mare, până la pasajul din zona Piața Presei.

De acolo însă, calvarul șoferilor continuă, deoarece, imediat ce trec de o porțiune puțin mai liberă, până la arcul de Triumf, întâlnesc un nou șantier, pe Bulevardul Kiseleff, unde se schimbă rețeaua de termoficare a capitalei. Aici, traficul se desfășoară doar pe două benzi, în loc de patru, până în centrul Capitalei.

În acest moment, există peste zece șantiere care ocupă cele mai importante artere din București.

De la începutul anului, Brigada Rutieră a sesizat atât Primăria Capitalei, cât și instituțiile care se află în subordine, prin nu mai puțin de 700 de sesizări, cu privire la aceste lucrări care se desfășoară pe domeniul public.

Mai mult decât atât, peste 200 de amenzi au fost aplicate, anul acesta, atât la nivelul Primăriei Capitalei, cat și pentru primăriile de sector.

×
Subiecte în articol: trafic București
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close