Antena 3 CNN Actualitate O bonă a pierdut trei copii pe care îi avea în grijă, în Hunedoara. Cei mici au fost dați în urmărire națională

O bonă a pierdut trei copii pe care îi avea în grijă, în Hunedoara. Cei mici au fost dați în urmărire națională

Captur? de ecran 2024-10-14 202810
Trei frați de 7, 9 și 11 ani au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. Foto: IPJ Hunedoara
de Ioana Coman    |    14 Oct 2024   •   20:28

Trei frați de 7, 9 și 11 ani, care erau sub supravegherea unei bone, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. Cei trei minori sunt acum căutaţi de poliţişti.

”La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marţian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marţian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani şi Marţian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cei trei copii au următoarele semnalmente:

  • Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă (foto central).
  • Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Poliţiştii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcaţi copiii în momentul plecării.

”Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost daţi în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic  de urgenţă 112”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

 

×
Subiecte în articol: copii disparuti Hunedoara
Parteneri
x close