Antena 3 CNN Actualitate Accidentul din Pantelimon: Proprietarul mașinii își schimbă declarația. Cei doi adolescenți ar fi luat mașina fără știrea lui

Accidentul din Pantelimon: Proprietarul mașinii își schimbă declarația. Cei doi adolescenți ar fi luat mașina fără știrea lui

accident pantelimon colaj
Imagini surprinse de la locul accidentului din Pantelimon | Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de I.C.    |    12 Aug 2024   •   13:29

Se complică ancheta în cazul accidentului tragic de lângă Parcul Pantelimon, provocat de un adolescent fără permis. Proprietarul maşinii şi nepotul căruia i-ar fi dat autoturismul sunt audiaţi de procurori. Cercetările s-ar putea extinde după ce bărbatul şi-ar fi schimbat declaraţia şi ar fi spus că maşina ar fi fost luată din service de cei doi tineri fără ştirea lui. Procurorii au dispus mai multe expertize după ce un copil a fost omorât, iar sora lui a rămas infirmă în urma accidentului.

Jurnalist: De ce le-aţi dat maşina tinerilor?

Proprietarul maşinii: Nu i-am dat-o, i-am dat să-mi facă toba la maşină şoferului, nu i-am dat-o băiatului acela, n-a fost nici în curtea mea. Am camere în maşină, i-am zis poliţiei.

Jurnalist: Şi când aţi aflat ce s-a întâmplat ce reacţie aţi avut?

Proprietarul maşinii: Păi am aflat de la poliţie ce s-a întâmplat, eu am ţinut că maşina era la service să repare toba.

Inițial, bărbatul a declarat că și-a trimis nepotul, care avea carnet, să ia mașina din service, și că este şocat că acesta l-a lasat la volan pe adolescentul care a produs tragedia.

„Am dat mașina să o repare că aveam toba stricată la ea și l-am trimis pe nepotul meu cu băiețașul ăsta și ce s-a întâmplat... am rămas șocat. A venit poliția și mi-a spus: domne, aveți un Logan alb, sunteți proprietarul. Când mi-a zis poliția am rămas trăsnit, eu știam că mașina e la mecanic să o repare, am și declarat, a spus proprietarul mașinii cu care au fost loviți cei doi copii” a afirmat proprietarul mașinii, după teribilul accident.

Adolescentul care a ucis un băiat de 9 ani şi a lăsat-o infirmă pe sora acestuia de 7 ani, după ce i-a lovit cu maşina, a cerut o măsură mai blândă pentru că, spune el, accidentul s-ar fi produs din cauza unei denivelări de pe şosea.

 

×
Subiecte în articol: accident Pantelimon şofer minor
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close