Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN2 - E85. Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite, după ce un TIR a spulberat un autoturism

Accident grav pe DN2 - E85. Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite, după ce un TIR a spulberat un autoturism

accident DN2
Trei dintre victime erau încarcerate / sursă foto: ISU Neamț
de R.M.    |    11 Oct 2024   •   23:17

Un adult şi o minoră au decedat în urma unui accident care s-a produs, vineri seară, pe DN2, în localitatea Gherăieşti. Alte două persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.

Potrivit IPJ Neamț, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DC 52, ajuns la intersecția cu DN 2, în afara localității Gherăiești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui TIR, condus de un bărbat de 56 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului și o fată de 16 ani, pasageră în autoturism, au murit.

Alte două persoane, o femeie în vârstă de 57 de ani și o altă minoră în vârstă de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.

„Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 18:30, forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman au intervenit în comuna Gherăești la un accident rutier produs pe DN 2 -E 85. În accidentul rutier au fost implicate un autotren în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau patru persoane. 

Echipajele ajunse la locul evenimentului, au identificat 4 victime: una a fost găsită în afara autoturismului, iar alte trei erau încarcerate. 

După ce au fost descarcerate, victimele au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Una dintre victimele descarcerate este în stare gravă.

La această misiune au intervenit și forțe și mijloace mijloace intervenție de la Stația de Pompieri Pașcani și  SAJ Iași (substația Mircești)”, a transmis IPJ Neamţ.

Conducătorul autotrenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close