Antena 3 CNN Economic Auto Hingherii de maşini, mai presus de lege: Întorc pe trecerea de pietoni, ridică preferenţial maşini (VIDEO)

Hingherii de maşini, mai presus de lege: Întorc pe trecerea de pietoni, ridică preferenţial maşini (VIDEO)

Hingherii de maşini, mai presus de lege: Întorc pe trecerea de pietoni, ridică preferenţial maşini (VIDEO)
01 Apr 2010   •   12:05
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE //

Ce părere aveţi despre "hingherii de maşini"? Procedează întotdeauna corect firmele de ridicări auto atunci când ridică maşinile parcate pe marginea drumului? Aşteptăm comentariile voastre.

Şoferii care parchează neregulamentar (deşi nu li se asigură locuri de parcare) şi li se ridică maşinile încalcă legile. Am stabilit asta. Dar cum rămâne cu legile pe care le încalcă "hingherii de maşini" (firmele care le ridică, în limbaj popular, n.r.), cu acordul tacit al oamenilor legii?

Despre ce este vorba. Un utilizator www.videonews.ro a încărcat pe site o serie de filmuleţe în care cei care ridică maşinile de pe trecerile de pietoni întorc în acelaşi loc, ceea ce, se ştie, este ilegal. Dar asta nu e tot. Poliţia a fost întrebată despre aceste nereguli, iar răspunsul oamenilor legii a fost: ?Eu n-am vazut nimic! Aveţi dovezi??. Ei bine, da, acum sunt dovezi, reprezentate de imaginile de mai jos.

HINGHERII, MAI PRESUS DE LEGE: ÎNTORC PE TRECEREA DE PIETONI




Dar încă nu s-au terminat neregulile. Poliţiştii asistă impasibili cum hingherii de maşini ridică automobilele care nu încurcă traficul, însă taxiurile parcate pe trecerea de pietoni sunt iertate. De ce oare, taximetriştii sunt mai presus de lege?


MAŞINI PARCATE, RIDICATE ILEGAL




Nu în ultimul rând, maşinile firmei Supercom, cea care se ocupă cu ridicarea vehiculelor, reuşesc să blocheze traficul din Pantelimon de fiecare dată când ?intră în acţiune?. Dovadă, filmuleţul de mai jos.

Iată ce spune utilizatorul ?Proful?, cel care a încărcat clipurile pe www.videonews.ro:

?Hingerii" de la Supercom staţionează minute întregi ocupând o bandă şi jumătate de circulaţie. Vedeţi ce aglomeraţie se formează din cauza lor, dar se pare că pentru unii nu există legi şi reguli în România, acestea se aplică doar pentru cetăţenii cinstiţi ce plătesc din greu poate chiar cu serviciul ridicarea de multe ori ilegală şi inutilă a autoturismelor pe care ei le conduc?.

CUM BLOCHEAZĂ TRAFICUL HINGHERII DE MAŞINI ŞI RĂMÂN NEPEDEPSIŢI


Dar astfel de nereguli ale firmelor care ridică maşini în Capitală sunt frecvente nu doar în Pantelimon ci în întregul Bucureşti. Se ridică maşini din faţa blocurilor unde locuiesc oamenii (există mai multe cazuri concrete în acest sens în sectorul 6, semnalate de cititorii Antena3.ro), deşi nu sunt asigurate locuri de parcare.

Care este oare utilitatea acestor firme care ridică maşini, în afara buzunarului doldora de bani pe care probabil că îl au proprietarii lor? Încurcă circulaţia, încalcă legile şi, de foarte multe ori, ridică ilegal maşini. Ce părere aveţi despre hingherii de maşini?

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close