Antena 3 CNN Travel Toamna e anotimpul ideal pentru a vizita Spania

Toamna e anotimpul ideal pentru a vizita Spania

Noi pachete turistice combină plaja pe malul mării cu circuitele culturale în orașe celebre ale Spaniei, la prețuri promoționale.

toamna e anotimpul ideal pentru a vizita spania
Toamna e anotimpul ideal pentru a vizita Spania
de Diana Scarlat    |    24 Aug 2023   •   10:25

În lunile septembrie și octombrie, în Spania încă se poate face plajă, la temperaturi optime, iar apa mării este caldă. Agențiile de turism din România au lansat noi pachete care includ zboruri charter, cazare la hoteluri de 3 și 4 stele, cu demipensiune, vizitarea unor obiective turistice foarte apreciate pe plan internațional, dar și timp liber, pentru a face plajă pe malul mării.

Un astfel de pachet turistic pornește de la 559 de euro de persoană, la agenția Hello Holidays, în ediția de toamnă Senior Holidays, fără limită de vârstă și cu supliment non-seniori. Circuitele în europene durează 8 zile și încep din luna septembrie, de anul acesta fiind trei noi opțiuni de vacanțe în Spania, în unele dintre cele mai frecventate zone turistice: Valencia, Țara Bascilor, Barcelona și Costa Brava. Programele se adaugă celor deja oferite turiștilor în toamna 2022 și primăvara 2023 în Spania, Italia și Elveția.

Se aașteaptă, pentru anul acesta o creștere cu o treime a numărului de turiști, după ce, în primăvară, 1.200 de români au ales aceste programe. În perioada septembrie-octombrie, prețurile sunt scăzute și nu este foarte aglomerat. Senior Holidays Valencia este o călătorie pentru descoperirea istoriei și tradițiilor în al treilea cel mai mare oraș al Spaniei, care se remarcă prin arhitectură avangardistă, grădini luxuriante, clădiri istorice. Programul începe pe 30 septembrie și costă de la 579 de euro/persoană.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Senior Holidays Țara Bascilor și Nordul Spaniei urmează traseul Bilbao – San Sebastian – Oviedo și Gijon – Covadonga și San Vicente de la Barquera – Santander și El Sardinero – Burgos și le dă ocazia turiștilor să viziteze Muzeul Guggenheim, construit din 33 de mii de plăci din titan ultra subțiri, Catedrala San Sebastian, cu a sa orgă dintre cele mai mari din Europa, Catedrala din Burgos declarată Patrimoniu Mondial.

Senior Holidays în Țara Bascilor și Nordul Spaniei costă de la 589 de euro/persoană, iar programul pentru Barcelona și Costa Brava este combinația dintre vacanța de relaxare cu plajă la Marea Mediterană și vacanța activă, pentru vizitarea Tossa de Mar – orașul construit în jurul unui castel, orașul Girona, unde s-a filmat Game of Thrones, Figueres - orașul natal al pictorului Salvador Dali, Mănăstirea Montserrat, precum și Barcelona – al doilea oraș ca mărime al Spaniei. Programul începe din 22 septembrie și costă de la 595 de euro/persoană.

Pentru Costa del Sol, programul începe pe 14 septembrie și un pachet turistic are prețuri de la 659 de euro/persoană. Călătoriile în Sicilia și Coasta Amalfitana sunt incluse într-un program similar, cu prețuri de la 569 de euro/persoană. Alte opțiuni Senior Holidays în această toamnă sunt Puglia, Toscana, Elveția și Italia de Nord.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close