Antena 3 CNN Travel Calista Luxury Resort: Design unic şi concept eco-friendly, pentru o vacanță de neuitat în Antalya

Calista Luxury Resort: Design unic şi concept eco-friendly, pentru o vacanță de neuitat în Antalya

Plasându-se în topul listei hotelurilor de lux, Calista Luxury Resort se mândreşte cu arhitectura sa unică și cu serviciile de primă clasă oferite clienților.

Calista Luxury Resort
Calista Luxury Resort: Design unic şi concept eco-friendly, pentru o vacanță de neuitat în Antalya Sursa foto: calista.com.tr/en/
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2023   •   14:18

Calista Luxury Resort din Belek este situat pe plajă, la 27 km de aeroportul internaţional din Antalya şi la 35 km de centrul oraşului. Conceptul este gândit eco-friendly, fiind şi primul hotel certificat green-friendly din Turcia.

Calista Luxury Resort in Belek acordă o atenţie minuţioasă serviciilor oferite clienţilor, fiind şi unul dintre hotelurile high class pentru care dorinţele turiştilor sunt primordiale. 

Resortul este construit pe un teren de 120.000 mp și are 614 unități de cazare. Acesta este proiectat de prestigioasa firmă germană de arhitectură GMP, din Hamburg, iar designul interior este realizat de către celebrul designer Frank Solano, care a lucrat în peste 250 de hoteluri de cinci stele, inclusiv Burj Al Arab Dubai și Jumeirah Beach.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce oferă diferit Calista Luxury Resort din Belek 

În limba greacă, numele Calista înseamnă "cel mai frumos", iar stațiunea se ridică cu siguranță la înălțimea numelui său. Datorită locaţiei uimitoare cu deschidere la Marea Mediterană, a grădinilor luxuriante și a arhitecturii elegante, Calista Luxury Resort din Belek este unul dintre cele mai populare destinații din Turcia.

Pe lângă peisajele uluitoare ale Mediteranei, opțiunile culinare de top și activitățile distractive, Calista Luxury Resort este, totodată, un resort potrivit pentru familiile cu copii, oferind o serie de facilități și servicii concepute pentru a le face clienţilor săi un sejur de neuitat.

Totodată, resortul le pune la dispoziţie copiilor programe de divertisment, educaționale și distractive adaptate fiecărei grupe de vârstă, timp în care adulţii se pot relaxa în cadrul activităților sportive cu antrenori profesioniști.

Calista Luxury Resort oferă, de asemenea, antrenamente în cadrul Academiei Paris Saint-Germain pentru familiile cu copii. Această academie de fotbal de renume oferă antrenamente și pregătire profesională pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Copiii vor avea ocazia să se antreneze cu antrenori certificați și să învețe de la unii dintre cei mai buni jucători din lume. Academia este deschisă pe tot parcursul anului și reprezintă modalitatea perfectă de a-i menține pe cei mici activi și implicați în timpul șederii lor.

Pentru oaspeții care doresc să rămână activi în timpul vacanței, Calista Luxury Resort dispune de o gamă de facilități sportive de ultimă generație pentru practicarea tenisului, a sporturilor acvatice, a antrenamentelor de rezistență, a boxului sau a lecțiilor de grup, cum ar fi yoga, pilates, TRX și multe altele.

Hotelul are, de asemenea, trei piscine în aer liber, o piscină în aer liber încălzită, o piscină acoperită, facilități sportive precum tenis, tenis de masă, boccia, aerobic, darts, gimnastică acvatică, polo, volei, baschet, Thai-chi, yoga, cursuri de dans, stretching și un Aqua Park cu 4 tobogane.

Oaspeții pot beneficia de plajă și piscine, inclusiv umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape. Hotelul are, de asemenea, un centru de fitness bine echipat și facilități de relaxare, cum ar fi două băi turcești, trei saune, jacuzzi și activități de divertisment zilnice, inclusiv cinema și discotecă.

Camere elegante și confortabile pentru o vacanță de neuitat în Antalya

Calista Luxury Resort oferă o varietate de camere elegante și confortabile, cu facilități moderne și spații generoase. Indiferent de tipul de cameră ales, fiecare oaspete se va bucura de o experiență deosebită și de servicii impecabile.

Pentru cei care caută un plus de intimitate și spațiu, vilele private ale complexului sunt o opțiune perfectă. Vilele oferă o serie de caracteristici, inclusiv piscine private, spații de locuit în aer liber și vederi uimitoare la Marea Mediterană.

Clădirea principală a resortului este formată din 5 etaje, iar în incinta acestuia există șase clădiri cu patru etaje, precum și nouă vile cu două etaje. Fiecare cameră este amenajată cu o atenţie minuţioasă la detalii și oferă o gamă variată de facilități.

Camerele și suitele sunt spațioase, frumos decorate și dotate cu toate facilitățile moderne - cum ar fi un sistem de casă inteligentă operabil chiar și de pe plajă. Camerele pornesc de la 52 mp, iar vilele cele mai mari au și 1.500 mp, cu nouă dormitoare. Vilele și camerele premium au servicii VIP, cu transfer privat de la aeroport, majordom şi multe alte facilităţi. 

Calista Luxury Resort are în dotare un laborator propriu

Un alt lucru important este legat de gastronomie. Calista Luxury Resort este poate singurul hotel din zonă care are propriul laborator alimentar în hotel. Astfel că, tot ceea ce se serveşte în incinta resortului este verificat zilnic în laborator. 

Facilitățile hotelului includ o gamă largă de servicii gratuite, precum acces la restaurante exclusiviste, cum ar fi Restaurantul Elegance VIP, minibar cu băuturi răcoritoare, suc de nectar și bere, sticlă de vin în restaurante, fructe și vin la sosire.

Complexul dispune de o gamă largă de restaurante și baruri, fiecare cu o atmosferă și o bucătărie unică. De la un bufet internațional bogat cu servicii all inclusive, la o serie de restaurante elegante a la carte. 

 

Subiecte în articol: Calista Luxury Resort Belek
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
x close