Antena 3 CNN Timp liber Turism Zakynthos, locul plin de splendoare!

Zakynthos, locul plin de splendoare!

Antena 3 zakynthos 09.06.14.jpg
09 Iun 2014   •   15:57

Şapte  zile de poveste într-un loc în care strălucirea şi frumuseţile naturii sunt ceea ce contează. Relaxare în locuri care abundă de peisaje care dau mâna cu paradisul şi se contopesc în fascinaţie!

Insula Zakynthos este iubită de toţi călătorii îndrăgostiţi de Grecia, nu doar pentru peisajele panoramice ci şi pentru multe alte lucruri deosebite şi locuri în care te poţi relaxa şi distra.

Vizită în capitala insulei, Zante Town

Situată la poalele dealului Bohali, oraşul Zante Town este un loc accesat de mulţi turişti datorită locurilor în care te poţi distra pe ritmuri greceşti. Gustă din preparatele tradiţionale ale insulei, în special cele din fructe de mare şi caracatiăa şi bucură-te de oraş. Din păcate acest loc nu este recomandat pentru plajă deşi apa este încântătoare, din cauza faptului că, oraşul nu deţine nici măcar o plajă. Însă dacă îţi place să leneveşti la soare cu un suc dulce în mână îţi recomandăm Kalamaki, un loc ideal în special pentru copii datorită apei foarte mici şi calde.

Un loc de vis pentru îndrăgostiţi

Îndrăgostiţilor şi romanticilor incurabili le recomandăm peninsula Vassilikos, un loc în care muntele se pierde în braţele mării, iar marea se lasă acoperită de cer.

Observă apusul soarelui de pe plaja Porto Roma, pentru că aici parcă soarele străluceşte cu mai multă patimă. Dacă iubeşti sporturile îţi recomandăm scufundările în zonele Gerakas şi Ionio, dar şi o plimbare în parcul marin Zakynthos care adăposteşte mai multe tipuri de animale marine, printre care o specie rară de ţestoase pe cale de dispariţie, protejată prin lege.

În această peninsulă tradiţiile se menţin ,,ca la carte”, oamenii sfinţesc locul prin simpla lor prezenţă, bucurându-se la fiecare vizită a turiştilor aventurieri.

Madalina Isar

Sejur Zakynthos Grecia 

Hotel Mavrikos 3* /Tsilivi-de la 135 Euro + 329 Lei, transport cu autocarul, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transferuri, asistenta turistica, detalii pe www.europatravel.ro   , call center  021-9407.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close