Antena 3 CNN Timp liber Turism Un vlogger celebru face acuzații grave: Susține că nu a fost primit în Belize pentru că este român

Un vlogger celebru face acuzații grave: Susține că nu a fost primit în Belize pentru că este român

vlogger interzis belize
Un celebru vlogger de călătorii a primit interzis în Belize. Sursa foto: Facebook/Catalin Stanciulescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2024   •   11:46

Un celebru vlogger de călătorii face acuzaţii grave şi spune că a fost deportat pentru că este român. Cătălin Stănciulescu trebuia să ajungă în Belize dar povesteşte că a fost discriminat și tratat ca un infractor, doar pentru că autoritățile l-ar fi suspectat că vrea să intre în SUA sau în Mexic fără viză.

N-a fost lăsat să intre în aeroportul din Belize şi a fost expulzat, chiar dacă a reuşit să vorbească la telefon cu consulul României.

„Nu m-au lăsat să intru în Belize, dragi prieteni. Mă deportează. Nu m-au lăsat să intru pentru că sunt foarte mulți români care vor să se ducă ilegal prin Mexic.

Îmi spune o doamnă: „Șeful meu spune că nu sunteți de încredere și nu vă lasă să intrați în țară. Mi-a zis un tip că a fost un grup de 14 români care au vrut să intre ilegal și nu ne mai vor acolo”. Au directivă de mai sus să nu mai lase pe nimeni”, a declarat Cătălin Stănciulescu. 

×
Subiecte în articol: vlogger interzis belize
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close