Antena 3 CNN Timp liber Turism Vlogger american îndrăgostit de România, șocat de condițiile de pe Aeroportul Otopeni: „Înăuntru sunt 37 de grade Celsius. Este cel mai prost din Europa”

Vlogger american îndrăgostit de România, șocat de condițiile de pe Aeroportul Otopeni: „Înăuntru sunt 37 de grade Celsius. Este cel mai prost din Europa”

Vlogger american îndrăgostit de România, șocat de condițiile de pe Aeroportul Otopeni: „Înăuntru sunt 37 de grade Celsius. Este cel mai prost din Europa”
Vlogger american arătând condițiile din Aeroportul Otopeni. Sursa foto: Captura TikTok/ Cristian Grossi
de Mia Lungu    |    01 Iul 2024   •   11:59

Un vlogger american, îndrăgostit de România, s-a plâns de condiţiile insuportabile din Aeroportul „Henri Coadă” din Otopeni. "Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti" a transmis acesta, urmăritorilor săi, în timp ce filma oamenii care îşi făceau aer în interiorul aeroportului.

Vă reamintim, aeroportul a fost amendat de ANPC pentru că a rămas fără aer condiționat în plină caniculă, în urma unei defecţiuni la sistemul de ventilaţie.

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta... Uitaţi-vă la asta.

Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt scaune şi înăuntru sunt vreo 35-37 de grade Celsius. În interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer.

Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti.

Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti.”, a spus vloggerul Cristian Grossi, într-un videoclip postat pe TikTok.

×
Subiecte în articol: vlogger american aeroportul Otopeni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Ploi și vijelii în România, în următoarele ore. ANM a emis o nouă avertizare
x close