Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanţă pentru seniori în Istanbul

Vacanţă pentru seniori în Istanbul

antena3..Istanbul.12.09.2014..jpg
12 Sep 2014   •   11:55

 
Ofertele de vacanta pentru seniori nu contenesc sa apara! Fie ca alegeti sa va petreceti cateva zile in care sa va relaxati si sa vizitati numeroasele obiective turistice concentrate in centrul orasului Istanbul sau pentru ca va doriti o lunga sesiune de shopping, Gulliver Tours va aduce  cele mai bune oferte.

Istanbul: orasul cu o istorie mareata

Istanbul este vizitat anual de mii de turisti pasionati de shopping si de obiectivele turistice pe care le detine. In centrul orasului se gasesc numeroase atractii pe care merita sa le vizitezi la pas si despre care vei vrea cu siguranta sa afli cat mai mai multe lucruri.

Inconjurat de ziduri groase ca o fortareata, construita candva cu scop de aparare, Palatul Topkapî este una dintre cele mai importante si vizitate obiective turistice din acest oras. Turistii se inghesuie sa fotografieze palatul condus candva de marele Sultanul Suleyman Magnificul. Iti recomandam sa alegi un tur complet al palatului si al haremului pentru ca asa vei afla si observa cele mai interesante povesti si lucruri noi ce tine de acest palat.

Istanbulul se mandreste si cu o serie de moschei marete printre care se numara si Moscheea Sultanahmet cunoscuta si sub numele de Moscheea Albastra. Piata Sultanahmet este dominata de acest lacas de cult realizat din pietre masive, marmura si placi de ceramica Iznik de culoare bleu. Moscheea dateaza din secolul XVII si este realizata in stil clasic otoman.

Shopping in Istanbul

Indiferent pentru ce alegi sa vizitezi Istanbul nu trebuie sa ratezi o sesiune de shopping in Marele Bazar unde vei gasi de la haine lucrate manual, la covoare, carpete, saluri spectaculoase, sculpturi in lemn, picturi si bijuterii din aur si argint.

 

Madalina Isar

Senior Voyage Istanbul

Hotel 4* Istanbul – de la 392 euro/persoana, transport cu autocarul, 4 nopti de cazare cu demipensiune, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close