Antena 3 CNN Timp liber Turism Turcia îi așteaptă pe turiștii români cu vacanțe pentru toate buzunarele

Turcia îi așteaptă pe turiștii români cu vacanțe pentru toate buzunarele

Vara revine în forță, așa că românii își pregătesc bagajele pentru vacanță. Pentru cei care nu au apucat încă să-și organizeze concediul, anul acesta, hotelierii din Antalya au pregătit pachete de vacanță pentru toate buzunarele. Așteptările pretențioșilor sunt și ele satisfăcute: petrecerile și cazările de lux nu lipsesc din oferte.

incep vacantele de vara cu cele mai bune oferte last minute la 5 stele all inclusive
Încep vacanțele de vară, cu cele mai bune oferte "last minute", la 5 stele all inclusive
de Andreea Borboros    |    14 Mai 2023   •   13:39

Sezonul acesta, turcii se întrec în oferte de vacanțe. Pachetele clasice, extravagante sau cele de familie sunt atent organizate, astfel încât până și cei mai pretențioși dintre români pot beneficia de un concediu de neuitat.

„Cele mai mari camere din hotelul nostru pot fi apreciate de familiile cu patru persoane. Vă puteți bucura și de piscina noastră specială a celui mai mare hotel din zonă”, precizează Barbaros Ylmas, managerul unui hotel.
Ospitalitatea resorturilor turcești este pe măsura așteptărilor turiștilor. Încă de la acomodarea în cameră, aceștia sunt întâmpinați cu șampanie, prăjituri și fructe din belșug.

În Antalya sunt peste 1.200 de hoteluri. Zona oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru toate gusturile și bugetele, începând de la variante mai simple până la hoteluri și cazări de lux.

„În hotelul nostru nu avem o clădire principală, iar românii adoră asta, pentru că avem o structură tradițională turcă legată de natură. Avem foarte multe locuri verzi. Veți avea piscină privată. Este doar a dumneavoastră, nimeni nu vă va vedea”, a declarat Onur Kilic, rezprezentantul unei agenții de vânzări a pachetelor turistice.

Hotelurile exclusiviste vin și ele cu oferte spectaculoase.

„Acesta este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri. Cel mai scump apartament de aici este acesta, unde, în urmă cu opt ani, a stat președintele Americii, Barack Obama. Apartamentul este compus din două dormitoare, fiecare cu baie proprie, unde se folosesc produse de lux pentru îngrijirea personală. Băile sunt lucrate cu foiță de aur. Există, de asemenea, un dressing, o bucătărie proprie, o sală de dining și un living exttrem de spațios. Cei care ajung în acest apartament au parte de un tratament regal, așa cum este acest loc, cu majordom, valet, chef bucătar, pavilion privat pe plajă, șofer, care se va ocupa exclusiv de toți cei cazați aici”, spune Corina Enache, reprezentanta unei agenții de turism.

„Noi, românii și turcii, suntem foarte asemănători, cultural vorbind. Ne place aceeași mâncare și aceeași muzică, dansăm pe aceleași ritmuri. Am reușit să îi învăț pe angajați despre această apropiere culturală”, este de părere Ali Kizildag, managerul general al unui hotel exclusivist.

Petrecerile sunt și ele puse la loc de cinste. Spectacole de artificii, jocuri de lumini, muzica și cocktailurile spectaculoase transformă nopțile din resorturi în unele de neuitat.

În Antalya, un lucru este cert: indiferent de pachetul de vacanță ales, distracția este inclusă în preț, iar un astfel de concediu pornește de la 450 de euro de persoană. 

×
Subiecte în articol: vacanță Turcia vacanță Antalya
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close