Antena 3 CNN Timp liber Turism Tunisia, destinaţia ideală pentru cei care caută căldura în sezonul rece

Tunisia, destinaţia ideală pentru cei care caută căldura în sezonul rece

Cei care vor să se bucure de căldură şi soare pe timp de iarnă au la dispoziţie o destinaţie aflată la doar două ore şi jumătate de România. Este vorba despre Tunisia, ţara din nordul Africii care atrage anual sute de mii de oameni cu arhitectura, istoria şi peisajele sale de vis.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   09:18

Tunisia este un loc încărcat de istorie. Asupra ţării şi-au lăsat amprenta de-a lungul timpului fenicienii, romanii sau otomanii. Nu doar însă valoarea culturală îi atrage pe turişti.

Oamenii vin aici pentru plajele uriaşe cu nisip fin şi hotelurile de lux construite chiar pe malul mării.

"Românii trebuie să ştie unde este Tunisia (n.r. pe hartă). Tunisia este foarte aproape de România, ca distanţă, două ore şi jumătate (n.r. durata zborului charter). Tunisienii sunt deschişi la minte, sunt educaţi, le place să cunoască străini. Tunisia oferă multe produs turistice pentru familii", a declarat Ridha Bouasker, reprezentantul unei agenţii tunisiene de turism.

Tunisia are şi avantajul că este o destinaţie sigură pentru vacanţă.

Vremea placută face Tunisia o destinaţie prietenoasă pe tot parcursul anului. Cei care vor să se bucure de soare şi căldură şi în mijlocul iernii sunt sfătuiţi însă să aleagă perioada cuprinsă între noiembrie şi martie.

×
Subiecte în articol: Tunisia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close