Antena 3 CNN Timp liber Turism Top 3 restaurante din Gozo

Top 3 restaurante din Gozo

Top 3 restaurante din Gozo
25 Noi 2013   •   13:14

Despre Malta si Gozo se spune ca au o bucatarie variata, pentru ca au „furat” cate ceva de la toate culturile care au trecut pe aici. Restaurantele sunt numeroase, dar, atentie, poti sa mananci scump si prost sau poti manca foarte bin cu aceeasi suma sau chiar mai putini bani. Depinde ce restaurant alegi...

 

Maltezilor le place sa manance in oras, astfel ca una dintre placerile de a iesi la restaurant este ca nu exista o separare intre turisti si localnici.  In localurile frecventate mai mult de localnici, nu pentru ca n-ar fi bune, ci pentru ca nu sunt situate in zonele turistice, turistii sunt bineveniti. Si pot avea surprize foarte placute, adica un local cu „personalitate”, cu mancaruri bune si preturi mai mici.

Ta Frenc este recomandat pentru o cina speciala, precum ultima seara de vacanta sau o aniversare.Restaurantul este decorat cu ceasuri traditionale malteze si picturi moderne. Bauturile aperitiv se iau in ferma veche de sute de ani, iar masa – in sufrageria construita recent.

 Restaurantul ofera bucatarie franceza si malteza intr-o atmosfera calda, plina de eleganta. Mancarea este excelenta, aromele se amesteca perfect iar majoritatea ingredienteleor sunt proaspete, din fermele de pe insula. Ierburile aromatice sunt vchiar din gradina restaurantului. Lista de vinuri cuprinde 700 de sortimente din aproap 20 de tari. Iti recomand specialitatile flambate si clatitele Ta’ Frenc.

 

Ta Karolina este situat chiar pe tarmul marii, un loc incantator pentru un pranz sau o cina care nu-ti va goli portofelul. Localizat in coltul Golfului Xlendi, pe o plaja mica de nisip.

Restaurantul este specializat pe pizza italiana, paste, mancaruri excelente din peste proaspat si alte feluri de mancare mediteraneene si malteze.

 

Ic-Clima este un restaurant mediteranean situat pe acoperis, cu o panorama superba. Priveste apusul de soare deasupra Mediteranei in timp ce savurezi mancarurile proaspat preparate. Poti comanda mancaruri malteze si italiene, fripturi si peste proaspat.

Decorul este ins til conservator,  in nuante de albastru stralucitor, alb si galben. Serviciuj – eficient si prietenos. Aperitivele costa cam 7-8 euro, iar felurile principale, 10-20 de euro.

 

Oferta de vacanta

De la 359 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 5 nopţi cazare în hotel de 4*, mic dejun, asistenţă turistică. Malta Travel, Tel. 021/318.59.93, www.malta.ro

 De Catalina Alberti


 

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close