Antena 3 CNN Timp liber Turism Tenerife, insula soarelui veşnic şi a nopţilor lungi de distracţie

Tenerife, insula soarelui veşnic şi a nopţilor lungi de distracţie

A1.Tenerife.3.03.CHRT.jpg
03 Mar 2016   •   16:02
Scăldată de apele sclipitoare ale Oceanului Atlantic, Tenerife este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare și totodată una dintre cele mai cunoscute destinații din lume, cu o viață de noapte acidulată și o mulțime de cluburi moderne.

Majoritatea turiștilor o aleg ca destinație de vacanță, mai ales pentru posibilitățile de distracții cu care se laudă, și crede-ne pe cuvânt că nu sunt deloc puține...

Lux şi eleganţă cât cuprinde

Construită pe o fostă plantaţie de bananieri, ale căror rămăşite se mai găsesc şi în zilele noastre, Tenerife este cunoscută ca o destinaţie la modă pentru turiştii care sunt atraşi de plajele spectaculoase, climatul favorabil pe tot parcursul anului şi apele azurii din care cu greu te vei mai lăsa scos afară.

Condiţiile de cazare sunt excelente, oferte sunt pentru toată lumea, dar pentru a te bucura cu adevărat de această vacanţă la nivel superior, alege unul dintre hotelurile sau apartamentele de lux pentru a te simți ca în rai. Pe insulă vei găsi o mulțime de restaurante moderne care oferă preparate tradiţionale şi internaţionale dintre cele mai sofisticate dar și peisaje uluitoare, iar cluburile... ce să mai discutăm, viaţa de noapte este unul dintre atuurile care fac din Tenerife destinaţia favorită a milioane de turişti anual.

Extravaganţa oraşelor spaniole

Centrul distracţiei în Tenerife s-a adunat în capitala Santa Cruz, care este şi capitala arhipelagul Insulelor Canare, unde vei avea parte de imagini unice care descriu exuberanţa şi pofta de viaţă a localnicilor şi turiştilor deopotrivă.

S-au adunat laolaltă cosmopolitismul şi luxul în sute de baruri şi cluburi de noapte unde se petrece pe ritmuri internaţionale, printre ţinute elegante şi cocktailuri colorate. Chiar şi aşa, aici îşi vor găsi locul şi aceia care caută localuri de familie şi cafenele intime unde să petreacă un timp de calitate, după o zi în care au explorat atracţiile insulei.

 

de Geanina Ichim

Sejur Tenerife

Hotel Blue Sea Interpalace 4*- de la 528 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close