Antena 3 CNN Timp liber Turism Spectacolul „Lacul Lebedelor” ajunge în Delta Dunării

Spectacolul „Lacul Lebedelor” ajunge în Delta Dunării

Spectacolul „Lacul Lebedelor” ajunge în Delta Dunării
„Lacul Lebedelor” ajunge în Delta Dunării. Sursă foto: Facebook/Lebăda Luxury Resort&Spa
de Cătălina Buzoianu    |    01 Iul 2024   •   16:32

În doar câteva zile, Delta Dunării se va transforma într-o scenă imensă. Proprietarii unui complex de cinci stele au pregătit un concert cu soprana Irina Baianț, dar și o punere în scenă a celebrului spectacol „Lacul Lebedelor”.

O lume întreagă a auzit despre Delta Dunării și mai ales de peisajele mirifice. Mulți străini îl cunosc drept „Amazonul Europei”.

Proprietarii din zonă fac tot ce le stă în putință pentru ca turiștii care le calcă pragul să fie mulțumiți și să revină. Spre exemplu, proprietarii unui complex de cinci stele din inima Deltei Dunării s-au gândit la un proiect inedit în care muzica și dansul să se împletească perfect cu natura și să formeze un întreg.

„Am vrut să îmbinăm frumusețea, clasicul și muzica bună și fix asta facem. O să începem cu Irina Baianț, pe 6 iulie cu primul concert, urmat de un alt concert în mijlocul lui iulie, cu balerine și o orchestră și vom aduce și soprane internaționale, pentru că noi chiar vrem să aducem genul clasic de muzică în Delta Dunării, iar așa frumusețea naturii o să întâlnească muzica bună.

Să fiu sincer, nu cred că există o locație mai bună decât Delta Dunării. Cred că m-am îndrăgostit de locul acesta, e minunat și cred că de aceea oamenii o să iubească ceea ce se întâmplă aici”, a spus Roman Kofler, CEO Lebăda Luxury Resort&Spa.

×
Subiecte în articol: Delta Dunarii spectacol lacul lebedelor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close