Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scumpiri la mare, de la 1 iulie. Hotelierii au anunțat cu cât vor crește tarifele pe litoral

Scumpiri la mare, de la 1 iulie. Hotelierii au anunțat cu cât vor crește tarifele pe litoral

Scumpiri la mare, de la 1 iulie. Hotelierii au anunțat cu cât vor crește tarifele pe litoral
Litoralul românesc la Marea Neagră, în sezonul de vară. Sursa foto: Hepta/ Marian ilie
de Mia Lungu    |    28 Iun 2024   •   18:56

Vacanţa de vară se simte din plin, la mare. Anul acesta, mulţi dintre turiştii care au ajuns pe litoral au optat pentru pensiuni sau hoteluri care au pregătit şi diverse activităţi de divertisment. De la gimnastică în apă pentru cei mici, până la concerte live pentru părinţi, hotelierii au avut grijă ca cei care le trec pragul nu se vor plictisi.

Hotelurile şi pensiunile de la malul mării s-au pregătit ca la carte pentru miile de turişti care au ajuns pe litoral. Dacă o parte au ales să îşi petreacă timpul la plajă, mulţi dintre ei au rămas la piscina resortului, acolo unde s-au bucurat de activităţile pregătite, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Hotelierii vorbesc despre un grad de ocupare de peste 90% până la finalul lunii iunie, care însă va scădea odată cu creşterea preţurilor de la 1 iulie.

„Până la 30 iunie, turiștii pot beneficia de tarife mici. De la 1 iulie creștem cu 15% tarifele actuale. În această perioadă, rata de ocupare depășește 90%, puține camere disponibile. Pentru iulie, cererea e ridicată. Vobim de o ratp medie care depășeste 80%.”, a precizat un hotelier, la Antena 3 CNN.

Și organeșle de control vor fi la mare, în acest sezon. 40 de inspectori de la ANSVSA vor fi prezenți pe litoral, împărițiți în cinci serii, fiecare câte două săptămâni, vor verifica să fie totul pus la punct.

Cele mai căutate variante de cazare din această perioadă sunt cele all-inclusive.

×
Subiecte în articol: litoral la mare scumpiri hotelierii tarife
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marile publicații americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială SUA
x close