Antena 3 CNN Timp liber Turism Românii, tot mai nemulțumiți de condițiile întâlnite pe litoralul grecesc: "Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe"

Românii, tot mai nemulțumiți de condițiile întâlnite pe litoralul grecesc: "Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe"

Românii sunt tot mai nemulțumiți de vacanțele petrecute pe litoralul grecesc, iar din această cauză, unii regretă că nu au ales plajele din țara noastră.

Grecia
Românii, tot mai nemulțumiți de condițiile întâlnite pe litoralul grecesc: "Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe" Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   23:52

Anul acesta, mulți români care au ales să-și petreacă vacanța în Grecia au fost dezamăgiți de condițiile întâlnite pe plajele elene.

Mai mult, unii dintre ei susțin că, în ciuda prețurilor ridicate, plajele din Mamaia sunt o variantă mai bună decât cele din Grecia.

"Am fost în Thassos. Lucruri bune: natură frumoasă, apa curată, un aer frumos. Lucruri mai puțin plăcute: cameră de hotel întunecoasă, cu ceva igrasie, murdărie pe plajă, manele.

Sincer, mă așteptam la mai mult. Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe. O să spuneți că de vină sunt turiștii români. Ei bine, nu.

Citește și: Cât a ajuns să coste un şezlong în staţiunile de pe litoralul românesc

Erau o mulțime de sârbi, chiar și bulgari sau slavi. Le deosebesc mai greu limba, dar ascultau manele date foarte tare. Inclusiv seara, îi auzeam chefuind.

Mamaia, România. Mulți spun că e nasol rău, dar nu e chiar așa. Adică e doar nasol. Dar sunt și lucruri frumoase. Marea era curată, plajele erau ok, parcă mai ok decât la Thassos.

Serios, nu am văzut atâtea coji de semințe și atâția coceni de porumb, nici n-am fost obligat să ascult manele", a scris un român pe Facebook.

De asemenea, românii se plâng de schimbările uriașe în ceea ce privește prețurile din Grecia, fiind diferențe mari față de alți ani.

"M-am simțit tras pe sfoară"

"Pentru cei care vă pregătiți de vacanță sau de plajă la Paliouri, e bine să știți că aici au cam pus monopol băieții deștepți! Plajele Lefki Ammos, Cabana, Poumba (n.r. din Halkidiki), sunt cu prețuri de minim 15 euro pentru setul de umbrelă cu două șezlonguri.

Pot ajunge și până la 20-30 euro fără consumație inclusă. În același timp, sunt percepute consumații de minim 20 euro la fiecare set", a scris cineva pe pagina de Facebook Forum Halkidiki.

Observația a fost susținută imediat de un alt comentariu.

"Cam așa e... Acum vreo 5-6 zile, am fost și noi aici și s-au cam aruncat la prețuri băieții. Aș numi-o puțin cam pe japcă. Pentru cine își permite, nu e nicio problemă, dar, în comparație cu alte plaje, m-am cam simțit tras pe sfoară.

Băieții de acolo se comportau ca niște gardieni ce stăteau cu ochii pe ce și de unde luai, ce băgai sau duceai la gură. N-aș mai reveni aici", a scris alt român, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Grecia plaja romani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close