Antena 3 CNN Timp liber Turism Româncă profund dezamăgită de vacanța pe insula Mykonos din Grecia: "Toți te fură cât pot de mult. Să vă dau exemplu?"

Româncă profund dezamăgită de vacanța pe insula Mykonos din Grecia: "Toți te fură cât pot de mult. Să vă dau exemplu?"

O româncă și-a povestit experiența avută în vacanță, pe insula Mykonos din Grecia. Aceasta susține că prețurile sunt nejustificat de mari și oferă mai multe exemple.

mykonos
Româncă profund dezamăgită de vacanța pe insula Mykonos din Grecia: "Toți te fură cât pot de mult. Să va dau exemplu?" Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    25 Iun 2023   •   19:01

"Vreau să vă împărtășesc experiența mea - Mykonos. Azi se termină această vacanță.", a scris Nicoleta, pe un grup dedicat iubitorilor de vacanțe.

"Dragii mei, nu vă recomand această insulă. Nu are nimic frumos, nimic interesant, poate apă cristalină.

Toți te fură cât pot de mult. La alimentară, nu corespund prețurile de la raft cu cele de la casă. Bineînțeles la casă sunt super umflate.

La restaurante îți încarcă notă de plată cu produse pe care nu le-ai consumat. Dar nu un euro,doi. 10, 20 de euro! Nu dau bonuri la cumpărături sau la restaurante dacă nu le ceri.

Cât costă un șezlong și un pahar de bere în Mykonos

Insula este foarte urâtă, noi am crezut că am ajuns în epoca de piatră.

Prețurile sunt enorme, totul este scump, nu înțeleg de ce. Serviciile sunt proaste, produsele proaste. Să va dau exemplu? 6 euro kg de piersici, 3 euro roșiile, 6 euro paharul de bere, nu halba, șezlongurile 50 de euro.Și aș putea continua.

Închirierea mașinii, nu ai altă posibilitate de transport,100 de euro pe zi, plus 400 euro garanția.

Doamne ajută, plecăm acasă azi, sigur nu ne mai întoarcem!", a transmis aceasta, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: Grecia insula Mykonos vacanţă romanca
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close