Antena 3 CNN Timp liber Turism Relaxare pentru trup și suflet la Rina Spa

Relaxare pentru trup și suflet la Rina Spa

antena3.Sinaia (4).jpg
15 Feb 2016   •   13:21
Ritualuri de înfrumusețare, masaj suedez sau cu pietre vulcanice, aromaterapie... Sunt doar câteva delicii pentru minte, trup și suflet, de care poți profita în vacanța de la Sinaia. 

Păstrându-și autenticitatea, Sinaia atrage deopotrivă cu farmecul său de fostă reședință regală, dar și cu locații reconfortante, precum cea a hotelului Rina Sinaia. Poziționat strategic în centrul stațiunii, acesta oferă experiențe unice, depășind de multe ori așteptările turiștilor în materie de confort.

Momente magice la SPA

Dacă vrei să scapi de griji, înoată în piscina acoperită a hotelului sau menține-te în formă în sala de fitness complet echipată, pentru un antrenament profesional. Centrul Spa îți promite momente de relaxare de neuitat, fiind locul perfect în care poți profita de zeci de remedii pentru înlăturarea stresului sau a imperfecțiunilor pielii. Masajul suedez, de exemplu... Considerat una dintre cele mai vechi forme de terapie, asigură o bună funcționare a organismului, crește tonusul muscular și relaxează sistemul nervos. Uleiurile folosite în timpul ședințelor de masaj suedez activează centrii nervoși care luptă împotriva oboselii cronice, a stresului și a tensiunii, dar și a celulitei sau a îmbătrânirii premature a tenului, amplificând eliminarea toxinelor din corp.

Situat central, la o aruncătură de băț de gară și de teleferic, Hotelul Rina Sinaia se mândrește cu camere moderne de 3 și 4 stele. La parterul hotelului vei găsi și o cramă, unde arta veche a vinului bun se îmbină armonios cu o cramă nouă, modernă, ”născută” pentru a îmbina pasiunea românului nu doar pentru licoarea zeilor, dar și pentru mâncarea tradițională.

 

de Mădălina Isar

Oferte Turistice Sinaia 

Hotel Rina Sinaia- Weekend la munte-  tarif 399 lei/persoana, 2 nopti de cazare cu all inclusive, reducere de 10% pentru consumatia in Restaurantul Nargila Grill & Bar (situat la parterul hotelului), acces gratuit la parcare si sala de fitness. Detalii pe www.hotelsinaia.ro , sau la 0244.302.949 / 302.900.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close