Antena 3 CNN Timp liber Turism Relaxare pe plajele cu nisip negru din Skiathos

Relaxare pe plajele cu nisip negru din Skiathos

antena 3 Skiathos 09.06.14.jpg
09 Iun 2014   •   12:15

Peisajele naturale cu plaje mici si nisip auriu care iti vor lua ochii, paduri de pin si vegetatie luxurianta, cu sarm si o frumusete desavarsita, virgina. Privelistile si cantecelele care rasuna pe plajele neincapatoare si o aroma puternica de iubire, insula Skiathos este perfecta pentru cei care vor sa paseasca in paradisul Arhipelagului Sporadelor.

Plaje cu nisip fin si negru

Skiathos se traduce simplu ca ,,umbra lui Athos”, doar ca din fericire aceasta insula nu este doar, o ,,umbra”, ci este plina ochi de turistii indragostiti nebuneste si hipnotizati de peisajele ademenitoare care se gasesc aici.

Detine nici mai mult nici mai putin de 69 de plaje cu nisip perfect pentru a te rafata la soare, si mai ales plaje cu nisip negru, intalnite in foarte putine locuri in lume, cu zone pitite intre stanci in care poti ajunge doar cu vaporasul, cu o viata de noapte agitata si zone celebre care au servit drept platouri de filmare.

Vizita catre fortaretele din Skiathos

Poti face scurte plimbari catre zonele fortificate ale insulei pentru a descoperi locurile incarcate cu istorie. Nu iti uita aparatul de fotografiat pentru ca asa ceva este de neratat.

Te invitam sa descoperi fortareata Kastro, care in trecut a fost un mare oras medieval, fiind construita pe un recif care iesea din mare, inconjurata de ziduri imense din roca si poarta de fier care se deschidea doar din interior.

Astazi inca mai pot fi admirate ruinele unei cetati din interior, dar si cateva case care sunt locuite chiar si in acest moment.

Si fortareata Bourtzi este un loc pe care merita sa il vizitezi, aceasta functionand drept asezamant de aparare si sevindu-si cu mandrie insula. In interiorul acesteia vei putea admira multe vestigii impresionante, printre care un tun de apa si o faimoasa capela, tot aici se tin si festivaluri de teatru si concerte, asa ca daca te numeri printre pasionatii de muzica vei putea asista la un astfel de show.

Madalina Isar

Vacante Last-Minute-Sejur Skiathos 

Hotel Stellina 3*- incepand cu 499 lei/persoana, transport cu autocarul , transferuri, 6 nopti de cazare cu mic dejun , asistenta turistica+ ghid touristic. Detalii pe  www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close